Kate Middleton draagt één van grootste jassentrends van dit seizoen

Een felrode puffer als deze houdt je de gehele winter warm.

kate-middleton-puffer
Max Mumby/IndigoGetty Images

Niet alleen onze eigen koningin Máxima volgt de mode op de voet, ook in het Verenigd Koninkrijk zijn de royals op de hoogte van de laatste trends. Zo ook Kate Middleton, die zich dit seizoen waagt aan één van de grootste jassentrends van dit moment: de puffer. En wel een felrode variant, waarmee de hertogin ervoor kiest een statement look neer te zetten.

Kate Middleton in rode puffer

Sinds kort heeft Kate er een nieuwe koninklijke taak bij gekregen. Zo is de hertogin van Cambridge de nieuwe beschermvrouwe van goed doel Family Action, een rol die ze van haar schoongrootmoeder Queen Elizabeth heeft overgenomen. Haar debuut als de nieuwe beschermvrouw maakte Kate gisteren op de zogeheten Peterley Manor Farm in Great Missenden, Buckinghamshire, waar ze families hielp met het uitzoeken van een kerstboom.

kate-middleton-puffer-jas
Samir HusseinGetty Images

Dat deed Kate in een casual, outdoor look waarin we de hertogin inmiddels kunnen uittekenen, maar dan met een kleurrijke twist. Zo droeg de hertogin een felrode puffer van modelabel Perfect Moment, een jeans en een warme groene trui om zo de ultieme holiday spirit uit te stralen. Kate maakte haar look af met bruine lederen hiking boots en donkergroene sokken.

Pufferjas trend

De puffer, ofwel de gewatteerde jas, heeft de afgelopen jaren een heuse comeback gemaakt. Ook deze winter is de puffer weer van de partij, in nieuwe silhouetten, kleuren en prints. Zo zagen we dit seizoen lange puffers op de catwalk bij Dries van Noten en kleurrijke varianten bij onder meer Chanel en Moncler. Op zoek naar een warme winterjas die je niet teleur zal stellen in de kou? Vogue zette voor deze winter de mooiste statement winterjassen voor je op een rij, van een puffer trenchcoat tot aan een vinyl en shearling jassen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton