Harry Styles kiest voor glitterende jumpsuit tijdens optreden in Londen

De vraag is niet óf, maar hoe snel wij dit broekpak ook kunnen bemachtigen.

harry-styles-glitter-denim
Getty Images

Harry Styles in een (glitterende!) denim jumpsuit: dat vraagt om wat nader onderzoek, lieve mensen. De zanger hees zichzelf afgelopen weekend in het opvallende broekpak voor een optreden in Londen, en zag er beter uit dan, nou ja, jij en ik.

Harry Styles als mode-icoon

Als er over íets meer gesproken wordt dan Harry Styles' laatste album Fine Line, is het wel zijn feilloze stijlgevoel. Zo laten zijn flamboyante Gucci-looks vriend en vijand maar lastig los en liet hij zich recent nog inspireren door de stijl van de iconische prinses Diana. Ook een mierzoet roze pak, satijnen flared boek, goede hak of gelakte nagel weert Harry niet: hij laat zogenaamde 'gendergrenzen' graag vervagen, en doet dat nógal met verve.

Ook voor het Jingle Ball-optreden in Londen trok Harry weer een retro-look van formaat uit de kast. Hij verscheen in een custom glitterend broekpak van de Spaanse ontwerper Archie Alled-Martínez, waar zijn liefde voor vintage én genderless dressing perfect in samenkomt. Voor het ultieme rockgevoel droeg hij de knoopjes open tot zijn heup, waardoor zijn imposante tatoeages geen aandacht tekort kwamen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Spaanse Archie Alled-Martínez is geen onbekende als het op menswear aankomt: hij won in 2018 nog de LVMH-prijs voor jong talent. Het leverde hem onder meer een functie bij Givenchy op en een hoop aandacht vanuit de muziekwereld. Zo droeg Harry eerder al een denim look van de lente/zomer 2020 collectie van zijn gelijknamige label voor een Rolling Stone covershoot, wat – naar het blijkt – erg goed bevallen is. Voor het Jingle Ball liet hij dit groovy glitterpak met naamgenoot én stylist Harry Lambert speciaal op maat maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl