Emma Watson kiest voor opvallende stylingtruc in gothic Balenciaga-look tijdens 'Little Women'-première

De actrice koos voor een outfit rechtstreeks van de catwalk.

emma-watson-gothic-balenciaga-look-stylingtruc
Dia DipasupilGetty Images

Afgelopen weekend vond de wereldpremière plaats van de langverwachte Greta Gerwig-film Little Women, met onder meer Emma Watson, Saoirse Ronan en Timothee Chalamet in de hoofdrollen. Ter promotie van hun nieuwste film waren de castleden aanwezig bij de eerste filmscreening in New York, gehuld in bijzondere looks. Ook actrice Emma Watson wist alle ogen op zich te richten in een zwarte gothic-geïnspireerde Balenciaga outfit, die ze op een vernieuwende manier stylde.

Emma Watson in Balenciaga

Samen met haar co-stars poseerde Emma Watson op de rode loper in een volumineuze gothic look van Balenciaga. Het ontwerp is afkomstig uit de nieuwste Lente/Zomer 2020 collectie van het modehuis, die werd getoond in Parijs met een volledig blauw interieur, wat sterk deed denken aan het Europsese Parlement in Straatsburg. De jurk bestaat uit een kanten bustier met bandjes gemaakt van zwarte linten, en grote hoeveelheden stof die zorgen voor een volumineus effect. Als we echter kijken naar het origineel zoals gepresenteerd op de catwalk tijdens de show in Parijs, zien we dat de 29-jarige actrice haar eigen draai geeft aan de styling van het ontwerp.

Clothing, Fashion, Dress, Costume design, Formal wear, Gown, Haute couture, Fashion design, Figurine, Costume,
Emma Watsons jurk uit de Balenciaga Lente/Zomer 2020 collectie
Imaxtree

In plaats van de vloerlange jurk tot de grond te laten rijken, combineerde de actrice de outfit met een paar thigh-high zwarte fluwelen laarzen, waar ze een gedeelte van haar jurk in liet verdwijnen. De laarzen zijn zó hoog dat niet te zien is waar de ontwerpen eindigen. Op die manier geeft de actrice haar look meer beweging en krijgt haar jurk ogenschijnlijk meer volume. Om haar outfit volledig af te maken kiest Emma voor een zwarte schelpvormige clutch.

"Little Women" World Premiere
Taylor HillGetty Images

Feestelijke haar-inspiratie

Ook het kapsel van de actrice sprong in het oog tijdens haar verschijning op de rode loper. Emma droeg een gouden dunne haarband in haar haar dat was opgestoken in een messy bun met losse krullen langs haar gezicht. Ook heeft de actrice enkele stroken van haar haar een lichtgouden kleur gegeven waardoor het kapsel een subtiel sparkly effect heeft. Door het opgestoken haar was tevens de opvallende en fonkelende accessoire-keuze van de actrice goed te zien. Emma koos voor een oogverblindende diamanten ear cuff die haar hele oor bedekte en zorgde voor een stijlvolle en feestelijke afwerking van haar gehele look. De perfecte inspiratie voor de feestdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl