Kate Middleton ruilt haar royal hoed in voor een moderne variant

Voor haar verjaardagsweekend pakte de Duchess of Cambridge uit met een blauwe fedora.

Kate Middleton en Prins William bij Sunday Church Service in Sandringham
Max Mumby/Indigo

Afgelopen weekend vierde Kate Middleton, die pas 9 januari jarig is, haar 38ste verjaardag in het intiem gezelschap van vrienden en familie. De dag erna was ze aanwezig tijdens de zondagdienst met prins William op Sandringham, waar koningin Elizabeth II ook aanwezig was. Voor deze gelegenheid droeg Kate Middleton een blauwe fedora van Hicks & Brown, gedecoreerd met bruinrode veren rondom de rand.

Experimenteel hoofddeksel

Echte fans van het Britse koningshuis weten dat de outfit van een royal pas compleet is met de perfect bijpassende hoed. Dat geldt natuurlijk ook voor Kate Middleton, die vaak te zien is met een creatie van hoedenmaker Philip Treacy. De stijl van de hertogin van Cambridge is het best te omschrijven als typisch koninklijk, traditioneel en gepast. Het kwam dan ook als een verrassing toen ze dit weekend aan de hand van prins William verscheen met een voor haar doen experimenteel hoofddeksel op. De hertogin had, speciaal voor haar verjaardagsweekend, de gebruikelijke fascinator ingeruild voor een fedora.

Het perfecte accessoire

De blauwe fedora die de duchess droeg is van Hicks & Brown, een tijdloos Brits modemerk dat perfect in Kate's garderobe past. Hoewel het een gewaagde keuze is voor Kate, is dit niet de eerste keer dat we haar met een fedora zien. Ze droeg er al eerder een toen ze de cover van British Vogue sierde in juni 2016. De verjaardagsfedora is versierd met bruinrode veren rondom de rand, iets waar Hicks & Brown bekend om staat. De veren maken de hoed het perfecte accessoire dat bij de rest van haar look past. Ze maakte haar outfit compleet met bruine kniehoge suède laarzen en bijpassende bruine handschoenen en een zwarte quilted clutch. Of de keuze voor de fedora betekent dat Kate in 2020 meer gaat experimenteren met haar stijl valt nog af te wachten. Ons lijkt dit in ieder geval het perfecte begin van een nieuwe style journey.

Kate op cover Vogue
Kate Middleton op de cover van British Vogue in 2016.
British Vogue

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton