Bella Hadid steekt zich van top tot teen in het leer tijdens het Art of Elysium gala

Dé ultieme stijlinspiratie voor iedereen die liever geen jurk draagt naar een feestje.

bella-hadid-leren-pak
RICH POLKGetty Images

Als er iemand is die weet hoe je je van top tot teen in het leer steekt, dan is het Bella Hadid wel. Het model slash streetstyle-icoon is meermaals gezien in full leather looks, van een heuse The Matrix-inspired trenchcoat tot een compleet chocoladebruine outfit. Nu doet ze het weer, waarbij Bella een leren pak verkiest boven een avondjurk tijdens het Art of Elysium gala in Los Angeles.

Full leather look

Na een zonnige vakantie op het eiland St. Barts (waar ze hoogstwaarschijnlijk alweer een nieuwe zomertrend in gang heeft gezet) is ook Bella weer aan het werk, en zien we haar weer verschijnen op diverse evenementen. Zo maakte het 23-jarige model haar opwachting tijdens het Art of Elysium Heaven is Rock and Roll Gala in het Hollywood Palladium, Los Angeles. Dat deed ze in een zwarte driedelige full leather look, die zeker rock-and-roll-waardig is. Zo droeg Bella een wijd uitlopende leren broek met bijpassend leren gilet en jasje, stuk voor stuk ontwerpen uit de nieuwste Tommy Hilfiger x Zendaya collectie.

The Art Of Elysium's 13th Annual Celebration - Heaven - Arrivals
Taylor HillGetty Images

Bella combineerde haar driedelige pak met zwarte laarzen met vierkante neus, een metallic tas in de vorm van een cilinder en diamanten sieraden. Haar signature donkerbruine lokken droeg ze in een strakke knot en haar make-up look bestond uit een smokey eye in cat-eye stijl. Ze poseerde op de rode loper samen met singer-songwriter en goede vriendin Jesse Jo Stark.

In het zwart

Hoewel we Bella regelmatig in kleurige creaties spotten, lijkt het model een voorkeur te hebben voor compleet zwarte looks. Zo droeg ze in november vorig jaar nog een zwarte catsuit van Alexander Wang naar de CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, en poseerde ze niet lang daarna in een zwarte Madonna-achtige lingerielook op Instagram. Bekijk Bella's beste stijlmomenten in onderstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid