Meghan Markle kiest voor beige monochrome look tijdens eerste publieke verschijning van 2020

De hertogin van Sussex bracht samen met prins Harry een bezoek aan Canada's Hoge Commissaris in Londen.

meghan markle eerste look 2020
Samir HusseinGetty Images

Na een lange kerstvakantie gescheiden van de rest van de Britste koninklijke familie, maakten prins Harry en Meghan Markle vandaag hun eerste publieke verschijning van het nieuwe jaar. Tijdens hun eerste werkaangelegenheid van 2020 bracht het royal koppel een bezoek aan het Canada House in Londen om dank te betuigen voor de 'warme gastvrijheid' waarmee ze tijdens hun vakantie in het land werden ontvangen. Voor haar eerste publieke verschijning van het nieuwe jaar ging Meghan gekleed in een klassieke monochrome look, volledig bestaande uit beige tinten.

Meghans monochrome look

Voor hun eerste publieke verschijning van het jaar bezocht het royal koppel het Canada House waar Harry en Meghan een afspraak hadden met Canada's Hoge Commissaris Janice Charette, zo weet The Telegraph. Voor de gelegenheid ging Meghan gehuld in een chique monochrome look. De hertogin droeg een halflange camelkleurige jas van Stella McCartney over een outfit volledig in aardetinten: een roestkleurige coltrui gecombineerd met een bruine satijnen rok van Massimo Dutti. Ze maakte haar outfit compleet met een paar hoge hakken van Jimmy Choo, eveneens in donkerbruin. Prins Harry droeg een donkerblauw pak met een lichtblauwe stropdas voor de aangelegenheid.

Meghan Markle en prins Harry bezoeken Canada House
Chris Jackson

Het paar kwam rechtstreeks van een privébezoek aan de Hubb Community Kitchen, een organisatie waarmee Meghan eerder een kookboek maakte. Volgens Britse koninklijke verslaggevers wilde Meghan de vrouwen na haar vakantie ontmoeten, om te zien hoe het met ze ging. Ze brachten eveneens een bezoek aan een bijzondere tentoonstelling in de Canada Gallery van de Canadese kunstenaar Skawennati - een new-media kunstenaar uit Montréal.

Street fashion, Fashion, Suit, Hairstyle, Long hair, Outerwear, Coat, Formal wear, White-collar worker, Layered hair,
Getty Images

Kerst in Canada

Het royal koppel besloot tijdens hun vakantie de traditionele kerstviering van Queen Elizabeth over te slaan en voor de kerstdagen naar Canada te af te reizen. Tijdens een bezoek aan de hoofdstad Toronto, ging Meghan volledig incognito aan het werk als vrijwilliger bij een community centre. Vanuit hun vakantieadres in Canada deelden ze hun kerstkaart met de schattige baby Archie in de hoofdrol. Na hun terugkeer van vakantie, gingen de hertog en hertogin van Sussex meteen weer aan het werk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle