Koningin Máxima begint het jaar in een metallic blauwe look tijdens Nieuwjaarsontvangst

De Queen kiest ook in het nieuwe jaar weer voor een stijlvolle look.

koningin-maxima-metallic-blauwe-look
Patrick van KatwijkGetty Images

Een nieuw jaar, en dat betekent een hoop nieuwe looks van koningin Máxima. Tijdens haar eerste publieke verschijningen weet onze Queen weer stijlvol voor de dag te komen, zoals tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsontvangst in het Paleis op de Dam in Amsterdam. Máxima maakte haar opwachting – samen met koning Willem-Alexander – in een metallic blauwe look van haar favoriete ontwerper Natan.

Koningin Máxima bij Nieuwjaarsontvangst

Op dinsdag 14 januari vond de traditionele Nieuwjaarsontvangst plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam, waar het koningspaar het nieuwe jaar vierden met een selecte groep genodigden uit de politiek, het bedrijfsleven en van maatschappelijke organisaties. Naast koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren ook prinses Beatrix, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig.

Tijdens het Nieuwjaarsontvangst van dit jaar staat het openbaar vervoer centraal. Zo gaf de koning een speech waarin de mensen achter ov-organisaties aandacht kregen. 'Ieder jaar verwelkomen wij vertegenwoordigers van een sector die belangrijk is voor Nederland, en dit jaar zijn dat mensen die werken in en voor het openbaar vervoer. (…) U zorgt ervoor dat Nederland in beweging kan blijven. En dat op een manier die vriendelijk is voor milieu en klimaat,' aldus koning Willem-Alexander.

Metallic blauwe look

Voor de speciale gelegenheid was Máxima gekleed in een metallic blauwe look. Zo droeg de koningin een jurk van brokaat met print, lange mouwen en details van losse draadjes aan de halslijn en zoom, ontworpen door haar favoriete ontwerper Edouard Vermeulen van Belgisch modehuis Natan. Ze combineerde de jurk met een donkerblauwe suède clutch, matching hakken en diamanten oorhangers. Op haar ogen was blauwe oogschaduw aangebracht en haar blonde haar droeg ze los op de schouders. Al met al maakte Máxima een stijlvolle en elegante verschijning, precies zoals we van haar gewend zijn.

Dutch Royal Family Attends New Year Reception At Royal Palace In Amsterdam
Patrick van KatwijkGetty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima