Koningin Máxima bezoekt Nederlandse scouting in stijl in kleurrijke look van Natan

Máxima kiest voor een opvallende look gemaakt met een bijzondere techniek.

koningin-maxima-natan-scouting-nieuwjaarsontvangst
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima luidden dinsdag 14 januari het nieuwe jaar in tijdens de traditionele Nieuwjaarsontvangst in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, waar Máxima haar opwachting maakte in een stijlvolle metallic look. Woensdag vond de tweede dag van het officiële ontvangst plaats in Amsterdam, waar Máxima wederom in stijl verscheen met een look van haar favoriete ontwerper, die ze aanhield tijdens haar bezoek aan Scouting Nederland.

Nieuwjaarsontvangst en scoutingbezoek

Waar tijdens de eerste dag van de Nieuwjaarsontvangst leden van de regering en het openbaar bestuur werden verwelkomd, ontvingen de koning en koningin de tweede dag van de bijeenkomst buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties.

Later op de dag vertrok Máxima naar Noordwijkerhout waar ze de welpen van de Nederlandse scouting bezocht, wegens haar rol als beschermvrouwe van Scouting Nederland. Daar nam ze deel aan verschillende activiteiten, waaronder het bakken en versieren van cupcakes met de jonge kinderen. Het bezoek staat in het teken van de viering van honderd jaar welpen, een groep binnen de scouting van kinderen tussen de zeven en elf jaar oud.

Kleurrijke look van Natan

Net zoals haar bezoek van afgelopen dinsdag ging Máxima ook tijdens de tweede dag van de Nieuwjaarsontvangst en haar bezoek aan de scouting gehuld in een kleurrijke look van haar favoriete modehuis, het Belgische modehuis Natan. Máxima's look bestaat uit een midi-rok en aansluitende top met een gespdetail rond haar middel. De items zijn gemaakt van kleurrijk, tweezijdig jacquardweefsel, stof met ingeweven patronen, vervaardigd op een zogeheten Jacquard-weefgetouw. Zo is de top gemaakt van de ene zijde van de stof, en de rok van de andere zijde. De koningin maakte haar look af met bijpassende saffieren diamanten oorbellen en donkerblauwe suède hakken. Máxima's outfit werd goed beschermd door een witte short tijdens het bakken, toen ze samen met de kinderen de cakejes ijverig versierde.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima