Bella Hadid draagt gele leren broek met slangenprint van dit Belgische modelabel

Omdat we nooit genoeg krijgen van haar noughties-looks.

bella-hadid-leo-official-chanel-leren-broek
Marc Piasecki / Getty Images

Het zou 2020 niet zijn als zelfs aan klassieke knopen en ritsen geen twist kan worden gegeven. Zo verschijnt model Bella Hadid in een gele leren broek met slangenprint, en laat daarmee zien dat broekknopen voortaan overbodig zijn. Mooi detail: het opvallende item is afkomstig van het Belgische modelabel LĒO Official.

Slangenprint-galore

Bella werd gezien in Parijs, waar ze – zoals we haar kennen – weer een fijne noughties-inspired look droeg. Zo combineerde ze een crèmekleurig vintage vest van Chanel met een witte polo, die diep uitgesneden is voor een sexy twist. Al springt haar gele leren flared broek met slangenprint nog wel het meest in het oog, afkomstig van het Belgische modelabel LĒO Official. De 'GAIA pants' heeft geen zichtbare rits of knoop zoals we 'm vaak bij denim zien, maar drie zilveren, opvallende sluitingen.

Het zou verder geen look van het half-Nederlandse model zijn als ze geen scala aan accessoires zou dragen. Zo kiest Bella voor een veelkleurige statementketting van Louis Vuitton en twee ringen van Solange Jewellery en Eli Halili. Om de Franse januarizon te trotseren, draagt ze een semi-transparante vintage zonnebril van Chanel.

LĒO Official

Het Belgische LĒO is het label van ontwerpers Leonneke Derksen en Joëlle Laederach, en bestaat sinds 2016. Het merk probeert de geest van een generatie te vangen met moderne en atypische silhouetten. Vooral hun 'Trance'-collectie trok in 2019 de aandacht tijdens Paris Fashion Week, waarvoor ze zich lieten inspireren door de raves van de jaren '90 en de trance-beweging.

bella-hadid-leo-official-chanel-look-slangenprint
LĒO Official
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl