Dylan Sprouse en Barbara Palvin tillen 'matching couple style' fenomeen naar hoger niveau

Over het stel dat het it takes two to tango-principe piekfijn begrepen heeft.

dylan-sprouse-barbara-palvin
Jacopo Raule

Het mag soms zo lijken, maar de kunst van de couple style is absoluut geen eitje. ANWB-koppel referenties liggen snel op de loer, en dat is niet hoe je herinnerd wil worden. Des te dankbaarder zijn we voor duo's zoals acteur Dylan Sprouse en Victoria Secret-model Barbara Palvin, die misschien wel het meest stijlvolle koppel van het moment vormen.

Dylan Sprouse en Barbara Palvin

De Amerikaanse acteur Dylan Sprouse (27) ken je waarschijnlijk vooral van zijn Disney-repertoire, al speelt hij tegenwoordig in genoeg andere producties, zoals indiefilm Carte Blanche. Barbara Palvin zit op haar beurt ook niet stil: het 26-jarige Hongaarse model werd in 2006 al ontdekt in de straten van Boedapest. Ze heeft onder meer gelopen voor Prada, Louis Vuitton en Chanel, maar werd bij het grote publiek bekend door haar aanstelling als 'angel' bij Victoria's Secret. Het model wordt ook wel de kruising tussen een jonge Brooke Shields en Natalia Vodianova genoemd, aldus de Britse Vogue.

Koppellooks pur sang

Het stel leerde elkaar kennen op een evenement in New York en is inmiddels twee jaar samen. Toch vielen ze mij pas een paar dagen geleden voor het eerst op – hij in een grijs-roze pak van Fendi, zij in een denim blouse en rok van het gelijknamige modehuis. Punt is: als je eenmaal één look van de twee hebt gezien, is het lastig om je ogen van ze af te houden. Al hun koppellooks blijken namelijk één ding gemeen te hebben: de looks passen altijd perfect bij elkaar, zonder het er te dik bovenop te leggen.

dylan-sprouse-barbara-palvin-milaan-fashion-week
Dylan en Barbara in matching pakken van Boss tijdens Milaan Fashion Week 2019.
Arnold Jerocki / Getty Images

Milan Fashion Week 2020

Hoewel het koppel zeer op hun privacy gesteld is en niet wekelijks een publieke verschijning maakt, waren ze dit jaar de sterren van Milan Men's Fashion Week. Zo deden Dylan en Barabra hoofden draaien bij de Prada-show met een nostalgisch ensemble, waarmee ze niet zouden misstaan in het Hollywood van vroeger. Zo droeg Barbara een lederen, camelkleurige jas met een geprinte flared broek, inclusief pointy witte laarzen. Dylan was gekleed in een retro polo en heeft oog voor detail, te zien aan zijn Prada-strik (die een week eerder nog naar de Golden Globes werd gedragen door collega-celebrity Nick Jonas).

dylan-sprouse-barbara-palvin-prada 
Bij de Prada-show in Milaan.
Jacopo Raule / Getty Images

Naar de show van Dsquared2 kozen ze juist voor een rock-chique look met gebloemde details, om even aan te stippen dat ze echt van alle markten thuis zijn. Het stel stond eerder model voor The Kooples én ontwierp ook een aantal items voor het modelabel. Dat is duidelijk terug te zien in de matching couple look van de twee.

dylan-sprouse-barbara-palvin-dsquared2-milaan 
Bij Dsquared2 in Milaan.
Daniele Venturelli

Al te veel beeldmateriaal van het koppel is er helaas niet, maar dat wát er is laat zien dat Dylan en Barbara een liefde voor alles met een throwback look and feel hebben (voor wie het niet gelooft, bekijk dan deze digitale cover van W Magazine). Van corduroy en ruitjes tot pastelkleuren en powerpakken: het is slechts een kwestie van tijd voordat dit stel op het witte doek te zien is, want dat dreigt nu al een instant klassieker te worden.

 dylan-sprouse-barbara-palvin-looks
Bij Salvatore Ferragamo.
Jacopo Raule

Celebrity Sightings in New York City - February 13, 2019
In februari in New York, 2019.
James Devaney

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl