Kate Middleton gaat van top tot teen in het rood met fonkelende avondjurk

De hertogin heeft alle ogen op zich gericht tijdens een receptie in Buckingham Palace.

kate-middleton-rode-jurk
Yui MokGetty Images

In de aanloop naar de feestdagen zagen we Kate Middleton geregeld in een feestelijke look. Zo droeg de hertogin een semi-transparante zwarte jurk van Alexander McQueen en een rode jurk met print van Alessandra Rich. Holiday season mag dan officieel ten einde zijn, Kate serveert ons nog altijd feestelijke looks. Zo droeg de Britse royal een rode fonkelende avondjurk tijdens een receptie in Buckingham Palace.

Kate Middleton in rode jurk

Op maandagavond organiseerden prins William en Kate Middleton names koningin Elizabeth een receptie in Buckingham Palace als onderdeel van de zogeheten UK-Africa Investment Summit. Dat is een conferentie die samenwerkingen tussen het Verenigd Koninkrijk en het Afrikaanse continent op het gebied van handel en investeringen bepleit.

Voor de gelegenheid besloot Kate zich van top tot teen in het rood te steken. Zo droeg de royal een rode jurk: een fonkelend exemplaar met lange mouwen van het Britse modelabel Needle and Thread. Het label staat bekend om zijn glamoureuze, handgemaakte avondjurken, die verkrijgbaar zijn tegen schappelijke prijzen. Kate droeg de "Aurora", een glinsterende rode jurk met lange mouwen gemaakt van pailletten en tule. De hertogin combineerde haar feestelijke avondjurk met matchende rode hakken van Gianvito Rossi en een rechthoekige clutch.

De beste royal looks gedragen door Kate Middleton

Mocht je Kate's look willen kopiëren voor je volgende feestje: het ontwerp is nog steeds online beschikbaar, hoewel de jurk van de hertogin enkele custom aanpassingen bevat. Zo is het ontwerp – origineel een mini-jurk – langer gemaakt, zodat de stof tot aan Kate's enkels komt. Of je nu kiest voor de originele mini-jurk of het ontwerp langer laat maken, een chique winterse verschijning maak je gegarandeerd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton