Kate Middleton voegt een casual panterrok toe aan haar high street-garderobe

De hertogin van Cambridge laat couture even voor wat het is, en kiest voor een geprinte midirok van een bekende high street-keten.

kate-middleton-zara-rok-panterprint
Chris Jackson

Of het nou om couture of sportief gaat: Kate Middleton laat zien dat ze in elke look wel thuis is, en een ensemble makkelijk eigen kan maken. Ditmaal verschijnt de hertogin van Cambridge in een meer casual-chique look, met items van verschillende bekende high-street ketens.

Panterprint

Zo kiest ze voor een klassieke, camelkleurige jas van Massimo Dutti. Ze combineert het kasjmieren kledingstuk met een zwarte coltrui en geplooide minirok van Zara, met, jawel, panterprint. Wie nu naar de winkel wil snellen voor hetzelfde exemplaar, moet het helaas tóch alleen met de foto's doen: de rok is online uitverkocht. Naast de verrassende rok houdt ze het op accessoiregebied simpel: zo draagt ze een paar zwarte laarzen van Ralph Lauren en matchende, gouden accessoires, waaronder een ketting met munt.

Het is geen geheim dat Kate af en toe een high street-item aan haar koninklijke garderobe toevoegt. Zulke aankopen combineert ze dan graag met designerstukken, zoals een Chanel-tas met een kaki culotte van Jigsaw. Ook een look met hagelwitte Superga-sneakers passeerde ooit de revue, net als zomerse oorbellen van Accessorize die de 'normale mens' voor een schijntje kon aanschaffen. Enfin, je begrijpt het: Kate weet als geen ander hoe ze casual-chique voor de dag moet komen, ook als het om officiële aangelegenheden gaat.

kate-middleton-zara-panterrok 
WPA Pool / Getty Images

Dit zijn Kate's beste stijlmomenten door de jaren heen:

De hertogin van Cambridge gaat op het moment solo allerlei organisaties langs die op kinderen gefocust zijn. Voor dit bezoek is ze in Cardiff, waar ze het personeel van het Ely and Careau Children's Centre heeft ontmoet. Op die manier hoopt ze in de toekomst nóg betere zorg voor baby's en peuters te kunnen leveren.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton