Kate Middleton gooit hoge ogen in chique tweedpak tijdens bezoek aan kinderziekenhuis

Elegantie ten top.

kate-middleton-tweed-dolce-gabbana
Max Mumby/Indigo

Wie "chic" zegt komt al snel uit bij tweed, weet ook Kate Middleton. De hertogin van Cambridge draagt voor een bezoek aan een kinderziekenhuis een zwart-wit matching tweedpak van Dolce & Gabbana, en heeft daarmee stiekem wel wat weg van de iconische Audrey Hepburn (gecombineerd met een klassiek wegwaai-momentje à la Marilyn Monroe).

Kate Middleton in klassiek tweedpak

Ze combineert het double-breasted jasje en de rok van tweed van het Italiaanse modehuis met suede zwarte hakken van Gianvito Rossi. Om het Britse weer naar behoren te trotseren, mixt Kate haar look met een zwarte panty en subtiele zilveren sieraden. Haar oorbellen, die praktisch net zo glinsterend zijn als de knopen op haar jasje, zijn van Mappin & Webb. Het materiaal tweed – dat vervaardigd wordt door de bekende bouclé-techniek – wordt wel vaker gebruikt door modehuizen, waarvan Chanel één van de bekendste namen is.

Rewearing

Kate draagt haar haren los, maar wél deels vast met een haarclip waardoor haar glanzende (en immer jaloersmakende) bruine krullen extra goed uitkomen. Wie de stijlmomenten van Kate een beetje op een rijtje heeft, herkent de look wellicht van eerder. Zo droeg de hertogin het ensemble een jaar geleden al naar een conferentie omtrent onderwijs. Een klein applausje voor rewearing, dus. Kate heeft het kunstje der mix en match sowieso goed onder de knie, want recent verscheen ze nog in een geprinte midirok van highstreetketen Zara.

kate-middleton-dolce-gabbana-tweed 
Samir Hussein / Getty Images

Kate en fotografie

Kate werd in het tweedpak gezien bij het Evelina Children's Hospital in Londen, waar ze kinderen les geeft in fotografie. Ze doet de laatste tijd steeds meer met haar talent voor beeld, want haar portretten omtrent de Holocaust zijn op het moment in een bijzondere herdenkingstentoonstelling te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk Kate's beste stijlmomenten door de jaren heen:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton