Charlize Theron draagt een fonkelende gouden jurk van Louis Vuitton

De Bombshell-actrice heeft een heus "J'adore" moment, maar dan niét in Dior.

charlize-theron-gouden-jurk
Amy SussmanGetty Images

Award season is nog altijd in volle gang. Zo hebben we de Golden Globes, Critics' Choice Awards, SAG Awards én Grammy's al achter de rug en kijken we uit naar het grootste spektakel van allemaal: de Oscars. Daarbij zal ook Charlize Theron aanwezig zijn, die genomineerd is voor haar rol in Bombshell. Afgelopen week gaf de actrice ons een voorproefje met wat we kunnen verwachten van haar rode loper look. Zo was Charlize bij de uitreiking van de 22ste Costume Designers Guild Awards, gekleed in een fonkelende gouden jurk.

Charlize Therons golden moment

Hoewel we bij Charlize Theron in het goud al gauw denken aan haar iconische "J'adore" campagnes voor Dior, koos de 44-jarige actrice nu voor een ander Frans modehuis. Zo is haar fonkelende gouden jurk een ontwerp van Nicolas Ghesquière van Louis Vuitton. De actrice droeg de goudkleurige – en met pailletten bezaaide – avondjurk in combinatie met een bijpassende gouden haarband, een zwarte leren clutch en een oogverblindende make-up look. Dat resulteerde in een waar goddess-moment waardoor Theron alle ogen op zich gericht wist te krijgen.

charlize-theron-louis-vuitton 
Stefanie KeenanGetty Images

Rode loper looks

De Bombshell-actrice laat haar gezicht regelmatig zien tijdens dit awardseizoen. Zo maakte Theron haar opwachting in een gifgroene avondjurk – die wél van Dior was – tijdens de Golden Globes, koos ze al eerder voor pailletten in een look van Celine bij de Critics’ Choice Awards en zorgde de actrice voor de nodige 'ooh's' en 'aah's' op de rode loper van de SAG Awards – gekleed in een stijlvolle two-piece van Givenchy. Gezien Charlize een Oscar-nominatie in de wacht heeft gesleept voor haar rol in Bombshell, kunnen we in de nacht van 9 op 10 februari wederom een stijlvolle rode loper look verwachten. Wellicht een creatie van Dior Haute Couture zoals de lichtblauwe avondjurk waarin ze vorig jaar verscheen?

charlize-theron-critics-choice-awards-2020
Charlize in Celine bij de Critics’ Choice Awards 2020.
Getty Images

charlize-theron-sag-awards-2020
Charlize in een look van Givenchy bij de SAG Awards 2020.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl