Kate Middleton recyclede haar Alexander McQueen-jurk tijdens de BAFTA's

Alle ogen waren gericht op de hertogin, die haar entree maakte in een wit-gouden creatie van het Britse modehuis.

kate-middleton-alexander-mcqueen-baftas-2020
Samir HusseinGetty Images

Hoewel de Oscars pas volgende week aan de beurt zijn, vonden op zondagavond 2 februari de Britse variant van de prestigieuze awardshow plaats. Dan hebben we het natuurlijk over de BAFTA's, de British Academy of Film and Television Awards. In de Royal Albert Hall in Londen vond de 73ste editie plaats, waarbij – zoals ieder jaar – royals Kate Middleton en prins William aanwezig waren. De hertogin wist wederom alle ogen op zich gericht te krijgen in een betoverende wit-gouden jurk van Alexander McQueen.

Kate Middleton bij de BAFTA's 2020

De rode loper van het prestigieuze filmevenement was ook dit jaar weer gevuld met beroemdheden in de meest oogverblindende looks. Zo ook Kate Middleton, die samen met prins William de rode loper van de BAFTA's 2020 betrad. Het is zeker niet de eerste keer dat het royal koppel hun opwachting maakt tijdens het filmevenement. Prins William is de huidige voorzitter van de BAFTA Awards en is daarom elk jaar bij de ceremonie aanwezig. Kate vergezelt hem en weet ieder jaar weer een waanzinnige look neer te zetten. Vorig jaar gooide de hertogin al hoge ogen in haar spierwitte asymmetrische avondjurk van Alexander McQueen. Ook dit jaar koos Kate voor haar favoriete ontwerper, maar dan voor een jurk die ze al eens eerder heeft gedragen.

De beste royal looks van Kate Middleton op een rij

Gerecyclede Alexander McQueen-jurk

De wit-gouden avondjurk van Alexander McQueen is ontworpen door Sarah Burton en stamt al uit 2012. Kate droeg het ontwerp tijdens een staatsbanket in Maleisië. De witte avondjurk met mouwen is geborduurd met talloze goudkleurige bloemen, de Maleisische hibiscus om precies te zijn.

kate-middleton-staatsbanket-maleisie
Kate Middleton tijdens het staatsbanket in Maleisië in 2012.
Samir HusseinGetty Images

Het elegante ontwerp is tijdloos – wat Kate nu bewezen heeft door de jurk acht jaar later opnieuw te dragen. Daarmee laat de hertogin zien een groot voorstander te zijn van rewear, en geeft met deze look het goede voorbeeld. Hoewel ze haar jurk al eens eerder heeft gedragen, combineert Kate de creatie nu met nieuwe accessoires: een collier en oorhangers van Van Cleef & Arpels. Al met al mag de stijlvolle hertogin zich rekenen tot één van de bestgeklede gasten van de avond.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton