Beyoncé laat haar gezicht zien tijdens de Super Bowl in een groen denim pak van Balmain

De stijlvolle queen in green werd gezien in het publiek tijdens de wedstrijd.

beyonce-super-bowl-2020
Kevin MazurGetty Images

Een evenement is natuurlijk pas echt spraakmakend als Beyoncé een surprise appearance maakt. Begin januari was de zangeres stiekem aanwezig bij de Golden Globes en gisteren zegende ze de Super Bowl Sunday met haar aanwezigheid. De zangeres werd samen met haar man Jay-Z en achtjarige dochter Blue Ivy gezien in het publiek van de populaire American football game. En zoals we gewend zijn van de artiest, genoot ze van de wedstrijd volledig in stijl.

Beyoncé in Balmain bij de Super Bowl

Ondanks dat Beyoncé haar aanwezigheid onder de radar probeerde te houden, zat de zangeres allesbehalve casual gekleed in het publiek. Queen B pakt namelijk voor iedere gelegenheid uit, en dat geldt ook voor een gigantisch evenement als de Super Bowl. Tijdens de wedstrijd die gisteren plaatsvond, droeg Beyoncé een groen denim pak met witte stiksels en een groene ceintuur uit de Lente/Zomer 2020 collectie van het Franse modehuis Balmain. Ze maakte haar look compleet met een witte cat-eye zonnebril, witte hakken en een diamanten choker.

Beyoncé bekeek de American football wedstrijd vanuit de beste plekken van het stadion samen met haar man Jay-Z en haar dochter Blue Ivy. Samen poseerde het drietal even voor de camera toen deze op hen werd gericht. De tweejarige tweeling van Beyoncé en Jay-Z, Rumi en Sir, waren niet aanwezig.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Super Bowl Halftime Show

Naast de wedstrijd zelf vond in het intermezzo van de game de Super Bowl Halftime Show plaats. Tijdens die show treedt ieder jaar een grote artiest op. Dit jaar was de eer aan Jennifer Lopez en Shakira om op te treden tijdens één van de meest bekeken televisiemomenten in de Verenigde Staten. Jennifer Lopez droeg voor haar optreden maar liefst vijf verschillende Versace-looks.

Beyoncé's Super Bowl-optredens

Zelf trad Beyoncé al twee keer op tijdens de Super Bowl Halftime Show. Een keer in 2013, toen er tijdens de show een heuse reünie plaatsvond met haar voormalige girlband Destiny's Child waarbij bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams naast Beyoncé op het podium verschenen. De tweede keer was in 2016; toen deelde Beyoncé het podium met Coldplay en Bruno Mars.

Beyonce tijdens haar Super Bowl Halftime Show in 2013
Ezra ShawGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl