Gigi Hadid paradeert over de straten van New York in een boyfriend shirt

Het nieuwe it-item om aan je garderobe toe te voegen, kun je gewoon uit de kledingkast van je vriend, vader of broer stelen.

Model Gigi Hadid gefotografeerd in een oversized blouse in New York
Team GT

Wie wil weten wat de nieuwste trends en it-items zijn, hoeft maar een blik te werpen op de Instagram accounts van de Hadid zussen en je bent weer helemaal up-to-date. Wat is het volgende item dat je aan je garderobe wilt toevoegen? Als het aan Gigi Hadid ligt is dat een boyfriend shirt – een oversized overhemd die je zo uit de kledingkast van je vriendje, vader of broer kunt pikken.

Boyfriend shirt

Terwijl Gigi Hadid wat boodschappen aan het doen was in New York, paradeerde het model over straat in een blauw-wit-rood gestreept oversized overhemd van Maison Margiela. Gigi combineerde het perfecte boyfriend shirt met een gescheurde jeans met lichte wassing en een paar crèmekleurige Manu Atelier laarzen. Voeg daar nog een goede dosis gouden sieraden en een zwarte Ralph Lauren Collection RL50 tas aan toe, en je ziet er net zo chic uit als Gigi in de straten van New York.

Street-style looks

Het creatieve brein achter de looks van Gigi Hadid is haar stylist Mimi Cuttrell. 'Toen ik begon met dit werk associëerde ik het woord 'styling' met de glamour en opwinding van de rode loper,' vertelde Mimi eerder aan British Vogue. 'Echter, is dat begrip in de afgelopen jaren veranderd. Soms kan de beste mode gebeuren in street-style looks. Terwijl die categorie soms heel erg onderschat wordt.'

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid