Blake Lively channelt Serena van der Woodsen tijdens New York Fashion Week

Vogue here, your one and only source into the fashionable lives of Manhattan's elite.

Blake Lively bij de Michael Kors Herfst/Winter 2020 show tijdens  New York Fashion Week.
James DevaneyGetty Images

New York Fashion Week is gisteren tot een einde gekomen, met op de laatste dag van de modeweek de shows van onder meer Marc Jacobs en Michael Kors. Eén van de aanwezigen was Blake Lively, die als eerste de nieuwe Herfst/Winter 2020 collectie van de ontwerper mocht aanschouwen. De actrice verscheen bij de modeshow in een volledig zwart-witte look die zo gedragen had kunnen worden door haar Gossip Girl-karakter (en stijlicoon) Serena van der Woodsen.

Blake Lively channelt Serena van der Woodsen

Blake Lively droeg een op menswear geïnspireerde look tijdens de show van de Amerikaanse ontwerper, waarmee ze ons serieuze Serena van der Woodsen vibes bezorgt. Ze was gekleed in een wijde zwarte pantalon, een witte blouse en zwart-wit geruiten gilet, gecombineerd met een zwarte zijden sjaal met witte polkadots, zwarte laarzen en zilveren sierraden. De volledige look was uiteraard afkomstig van Michael Kors himself, maar wel zelf samengesteld door Blake. De actrice staat erom bekend haar eigen looks uit te kiezen, zonder de hulp van een stylist.

Blake Lively bij de Michael Kors Herfst/Winter 2020 show tijdens  New York Fashion Week.
Cindy OrdGetty Images

Serena van der Woodsen

Toen vorig jaar het nieuws brak dat er officieel een Gossip Girl-reboot in de maak is, vroeg iedereen zich direct af of Blake Lively terug zou keren als haar beroemde karakter uit de serie, de immer stijlvolle Serena van der Woodsen. In april 2017 liet de actrice al aan Variety weten dat ze ervoor openstaat om de rol van S weer te vertolken. 'Zou ik het weer zeven jaar doen? Nee, want het is hard werken en ik heb mijn kinderen nu, en ik wil niet zo veel weg zijn,' vertelde Blake destijds. 'Maar ik heb geleerd om nooit nooit te zeggen. Ik wil iets doen wat ik nog nooit heb gedaan, niet iets wat ik al heb gedaan. Maar zou ik Serena weer spelen? Wie weet – als het script goed en logisch is...'

Gossip Girl-reboot

Of we Blake nu terug gaan zien of niet, de nieuwe Gossip Girl-serie is hoe dan ook in de maak. Het belooft een geüpdatete en nieuwe versie van de originele serie te worden, in samenwerking met HBO Max. Met hun edgy schooluniformen, designerjurken en must-have accessoires was Gossip Girl een bron van mode-inspiratie voor een hele generatie. De reboot zal een diverse cast krijgen en met de bevestiging dat Kirsten Bell terugkeert voor de bekende voice-over kunnen wij niet wachten op de reboot van de populaire serie.

gossip girl beste sijlmomenten
Courtesy Everett Collection
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl