Koningin Máxima draagt opvallende vintage verenhoed tijdens seminar in Amsterdam

Naast haar liefde voor XXL-strandhoeden laat Máxima zien ook fan te zijn van een compleet andere hoedenstijl.

Koningin Máxima draagt een verenhoed tijdens een seminar in Amsterdam.
Patrick van KatwijkGetty Images

Het is alweer een aantal weken geleden toen we voor het koningspaar koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor het laatst in het openbaar zagen. Na de herdenking in Auschwitz in januari treedt het royal koppel weer in de schijnwerpers tijdens een seminar in Amsterdam, uiteraard in stijl. Zo werd Máxima vastgelegd in een ontwerp van haar favoriete modelabel Natan, die ze combineerde met een wel heel bijzondere hoed.

Máxima's verenhoed

Tijdens het evenement droeg de koningin een kastanjebruine midi-jurk met ceintuur van het Belgische modehuis Natan (waarin ze vorig jaar ook al eens verscheen). Ze maakte haar look af met bruine suede hakken, bijpassende clutch en handschoenen. Het was niet Máxima's jurk van Natan, maar met name haar bijzondere verenhoed die in het oog sprong. De koningin droeg namelijk een vintage baret uit de jaren vijftig met fazantenveren, zo weet Modekoningin Máxima. De ontwerper van de hoed is onbekend.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het "Indonesia And The Netherlands: A Joint future" seminar in Amsterdam.
Patrick van KatwijkGetty Images

Door het dragen van de opvallende baret met veren laat Máxima zien van alle markten thuis te zijn als het aankomt op hoeden. Zo liet de royal in het verleden zien groot fan te zijn van de XXL-strandhoed à la Jacquemus, evenals kleurrijke flaphoeden en heuse bloemstukken vermaakt tot hoofddeksels.

Bekijk de meest koninklijke looks van Máxima door de jaren heen

Seminar in Amsterdam

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren afgelopen dinsdag aanwezig bij het seminar Indonesia and the Netherlands: a joint future in de Brakke Grond in Amsterdam. Het evenement werd georganiseerd door DutchCulture, een organisatie en netwerk dat zich inzet voor de culturele samensmelting tussen Nederland en het buitenland. Tijdens het seminar stond de relatie tussen Indonesië en Nederland centraal, waarop diverse experts hun visie gaven op het gebied van economie, historie en cultuur. Het koningspaar vertrekt in maart naar Indonesië voor een staatsbezoek.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima