Rihanna draagt een knalpaarse couturejurk van Givenchy naar de NAACP Image Awards

De zangeres en mode-entrepreneur ontving de zogeheten President's Award in stijl.

Rihanna draagt Givenchy couture-jurk naar de NAACP Image Awards.
Paras GriffinGetty Images

Hoewel we Rihanna tijdens afgelopen award season gezien hebben, verscheen de zangeres en mode-entrepreneur afgelopen weekend toch nog op de rode loper. En wel bij de 51ste NAACP Image Awards, waar RiRi de zogeheten President's Award in ontvangst mocht nemen voor haar filantropische inspanningen. Dat deed ze in een knalpaarse couturejurk van Givenchy waarmee ze – uiteraard – de show stal.

Rihanna op de rode loper bij de 51ste NAACP Image Awards.
Robin L MarshallGetty Images

Rihanna in Givenchy

Tijdens het evenement – waar ook Lizzo, Janelle Monáe en Tracee Ellis Ross aanwezig waren – maakte Rihanna haar opwachting in een knalpaarse jurk met ruches uit de Couture Lente/Zomer 2020 collectie van Givenchy, ontworpen door Clare Waight Keller. De Fenty-oprichtster combineerde de jurk niet met de bijpassende paarse panty en schoenen zoals in de coutureshow van het Franse modehuis, maar met strappy sandals van Manolo Blahnik, oorhangers van Chopard en een amethyst diamanten ring van maar liefst 38-karaat, een ontwerp van juwelenhuis Kallati. RiRi droeg haar lange lokken in een paardenstaart, en koos voor een subtiele make-up look met klassieke rode lip – vermoedelijk een shade van Fenty Beauty.

givenchy-couture-lente-2020
Imaxtree

NAACP Image Awards 2020

Rihanna kreeg niet alleen alle ogen op haar gericht door haar opvallende verschijning, maar ook omdat ze in de prijzen viel. Zo ging de zangeres naar huis met de President's Award, die ze ontving wegens haar inspanningen op het gebied van vrijwilligerswerk. Zo startte Rihanna acht jaar geleden haar eigen goede doel, de Clara Lionel Foundation, vernoemd naar haar grootmoeder. De organisatie zet zich in voor een variëteit aan doelen, van educatie tot gezondheid.

Krachtige speech

Bij de ontvangst van haar award verscheen Rihanna op het podium om vervolgens een krachtige speech te geven. 'Vanavond gaat het niet om mij, omdat het doel groter is dan ik,' begon ze. 'Het is niet groter dan ons allemaal, maar in ieder geval groter dan ik. Want mijn deel is slechts een klein onderdeel van al het werk dat gedaan is in deze wereld en het werk dat nog gedaan gaat worden.' Rihanna benadrukte vervolgens dat we niet onverschillig moeten zijn, maar elkaar moeten steunen. 'Als er iets is wat ik geleerd heb, is dat we samen de wereld kunnen redden. Dat kunnen we niet doen als we verdeeld zijn. Dat kan ik niet vaak genoeg zeggen,' aldus de zangeres. Bekijk haar speech via onderstaande link.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl