Cara Delevingne en Ashley Benson maken een zeldzame verschijning als koppel

En zien er beter uit dan, nou ja, ieder ander stel.

Het koppel Cara Delevigne en Ashley Benson tijdens Milan Fashion Week
Jacopo Raule

Cara Delevingne en Ashley Benson die samen front row bij Boss verschijnen: dat wil je even zien. Het koppel verscheen tijdens Milan Fashion Week in een look die nu al het voorjaar inluidt, met dank aan het lavendelkleurige pak van Cara en de crème jurk (of jas, wie zal het zeggen) van Ashley.

Boss-looks tijdens Milan Fashion Week

Vaak verschijnen de twee niet samen bij grote events, maar áls ze het doen, zorgen fotografen wel dat ze gereed staan. Zo ook nu, vooral te wijden aan hun (fantastische!) getailleerde Boss Herfst/Winter 2020 looks, alhoewel beide anders geïnterpreteerd. Zo kiest Cara voor een pak in lila, gecombineerd met een casual wit T-shirt en lakleren schoenen. Ashley draagt op haar beurt een oversized kruising tussen een jurk en jas, waar vorm in is gebracht door de grote riem. Ze maakt de look af met strappy sandals, elk jaar weer een hit tijdens warmere dagen.

Cara Delevingne en Ashley Benson

Model Cara Delevingne (27) en actrice Ashley Benson (30) zijn sinds 2018 aan het daten, en zijn sindsdien praktisch één van Hollywood's meest geliefde stellen. Eerder gingen er geruchten dat de twee in 2019 getrouwd zouden zijn, maar dat is nooit door het koppel zelf bevestigd. De Britse Cara Delevingne maakte furore als het gezicht van Chanel, al was ze ook verbonden aan talloze andere modehuizen, van Fendi tot Burberry. Ashley werd bij het grote publiek vooral bekend door haar rol in Pretty Little Liars, waar ze zeven jaar lang een hoofdrol in vertolkte. De twee hebben elkaar ontmoet bij het filmen van de productie Her Smell in 2018, en laten op social media inmiddels ruimschoots zien dat ze erg blij met elkaar zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl