Kate Middleton combineert stijl en comfort met sneakers tijdens sportief bezoek in Londen

De hertogin weet als geen ander hoe casual chic voor de dag te komen.

Kate Middleton bezoekt het London Stadium en haar liefdadigheidsproject SportsAid.
Getty Images

Kate Middleton begon de week met een stijlvolle publieke verschijning in een look van Nederlandse makelij met sprankelende Jimmy Choo-hakken tijdens een musical uitvoering met prins William. Na haar date night koos Kate voor een meer comfortabele look waarbij ze haar Jimmy Choo's verruilt voor een paar witte sneakers. Zo bewijst de hertogin dat stijl en comfort hand in hand gaan tijdens een bezoek aan het London Stadium in het Olympic Park in Stratford.

Kate Middletons sportieve sneaker-look

De hertogin was woensdagmiddag aanwezig om SportsAid-atleten en hun ouders te ontmoeten in het London Stadium. SportsAid is een goed doel dat onder Kate's liefdadigheidsorganisaties valt en biedt financiële steun aan jonge atleten om ze te begeleiden in hun sportcarrière. Voor deze belangrijke, maar bovenal ook sportieve aangelegenheid koos Kate voor een zakelijke doch casual look in de vorm van een marineblauwe blazer van het label Smythe met een groene top van Mango en culottes van Zara.

Kate Middleton draagt witte sneakers bij een stijlvolle maar sportieve look in Londen. 
Getty Images

Kate's outfit bood genoeg comfort, wat duidelijk nodig was nadat Kate haar blazer uittrok en zelf in de startblokken ging staan voor een korte race. Naast haar look sprongen vooral haar schoenen in het oog: een paar witte (en verrassend betaalbare) sneakers. De schoenen zijn versierd met groene, bruine en zilveren strepen langs de zijkant en zijn afkomstig van de Britse retailer Marks & Spencer (en bovendien nog steeds verkrijgbaar). De hertogin gaf haar sporty look een royal twist met oorbellen van Monica Vinader en een ketting van Daniella Draper.

Kate en haar witte sneakers

Dit is niet de eerste keer dat Kate sneakers draagt tijdens een publieke verschijning. Eerder verscheen de hertogin in witte Superga-sneakers, tevens een van de favoriete schoenen van wijlen prinses Diana. Ook toen combineerde Kate de sneakers met een culotte, wat resulteerde in eenzelfde chique casual look. De sneakers van de hertogin waren destijds in een rap tempo uitverkocht. Het zal daarom niet lang meer duren voordat Kate's nieuwe paar ook niet meer te verkrijgen is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton