Hailey Bieber draagt dé nieuwe it-bag van het moment tijdens Paris Fashion Week

Move over Fendi-baguette, dít is de nieuwe tas van het moment.

Hailey Bieber op de straten van Parijs tijdens Fashion Week.
Getty Images

Bottega Veneta is inmiddels bij iedereen bekend als hét nieuwe favoriete it-label van menig streetstyle-ster en model. Creative director Daniel Lee heeft sinds zijn komst de harten van de fashion crowd weten te stelen met de populaire schoenen en accessoires, met als signature de square toe shoes en de croissant pouch. Een nieuwe fan van het merk blijkt niemand minder dan Hailey Bieber, die in Parijs werd gespot met dé nieuwe it-bag van het modehuis.

Hailey Bieber met Bottega Veneta it-bag

Paris Fashion Week is momenteel in volle gang, en ook model Hailey Bieber is aanwezig in de Franse hoofdstad om menig show en modefeestje bij te wonen. Dat doet ze natuurlijk volledig in stijl, en wel met accessoires van één modehuis in het bijzonder. Net als de rest van de modewereld blijkt ook Hailey groot fan te zijn van Bottega Veneta, na ze met regelmaat werd gespot in ontwerpen en accessoires van het modehuis.

bottega veneta's lentezomer 2020 show 
Bottega Veneta, Lente/Zomer 2020
Victor VIRGILEGetty Images

Onderweg naar een show werd het model gespot in dé nieuwe it-bag van het moment: de chain pouch die afkomstig is uit de Lente/Zomer 2020 collectie van het Italiaanse modehuis. Haar tas combineerde Bieber met een donkergroen rokpak, bestaande uit een nauwsluitende blazer met grote gouden knopen en een mini-rok, beiden van het Amerikaanse label Natalie Ratabesi. Daarbij droeg de celeb thigh-high laarzen, van het modehuis Casadei.

De chain pouch

Afgelopen september toonde Bottega Veneta de gloednieuwe Lente/Zomer 2020 collectie, waarbij de modewereld wederom op het puntje van hun stoel zat om te zien welke nieuwe ontwerpen van Daniel Lee het straatbeeld zouden gaan bepalen. Na de show kwam één tas al snel op het verlanglijstje te staan van zowat elke modeliefhebber in de industrie: de zogeheten chain pouch. De tas heeft de kenmerkende pouch-structuur afgeleid van de eerste reeks tassen die het modehuis uitbracht onder leiding van Daniel Lee, maar dan in een compleet nieuw jasje gestoken.

Voor zijn tweede collectie besloot Lee namelijk een grove ketting toe te voegen, met als resultaat de nieuwe it-bag waar iedereen mee wegloopt. Zo bewijst Daniel Lee opnieuw dat Bottega Veneta als de vervanger van Old Céline bij velen favoriet blijft. Naast Hailey werden ook modellen als Kendall Jenner gespot met de tas, evenals mening influencer waaronder Pernille Teisbaek. Hoewel de tas momenteel beschikbaar is voor pre-order, shop je hieronder je eigen variant van de chain-tas, een ontwerp dat ongetwijfeld aankomende zomer het straatbeeld gaat bepalen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl