Kim Kardashian hult zich van top tot teen in latex tijdens Paris Fashion Week

En twint daarmee ook nog eens met zus Kourtney.

Kim Kardashian in latex bij de Balenciaga Herfst/Winter 2020 show tijdens Paris Fashion Week.
Pierre SuuGetty Images

In voorgaande jaren heeft de ene na de andere trend uit de jaren tachtig een comeback gemaakt (waaronder power schouders en zelfs eighties prom hair). Anno 2020 is het de beurt aan de full latex look, waarbij de drager zichzelf van top tot teen hult in strakke en shiny rubberitems. Dat klinkt misschien niet heel comfortabel, maar voor vele modeliefhebbers het proberen waard. Zo ook voor Kim Kardashian, die tijdens de show van Balenciaga in Parijs koos voor een latex look van Balmain.

Balmain Herfst/Winter 2020 show op Paris Fashion Week.
Imaxtree

Kim Kardashian in Balmain

Zoals velen wel weten, is Paris Fashion Week nog altijd in volle gang. Afgelopen zondag was het tijd voor de Herfst/Winter 2020 show van Balenciaga, waar creative director Demna Gvasalia zijn nieuwste collectie toonde. Front row zagen we veel bekende gezichten, waaronder Kim Kardashian, Kanye West en Kims zus Kourtney Kardashian. Kim droeg een bruine monochrome latex look – niet van Balenciaga, maar van Balmain. Het was een look die we twee dagen eerder op de catwalk zagen tijdens de show van het Franse modehuis.

Kourtney en Kim Kardashian in latex Balmain looks bij de Balenciaga Herfst/Winter 2020 show in Parijs.
Pierre SuuGetty Images

Ook zus Kourtney was van top tot teen gehuld in een latex look van Balmain, ook afkomstig uit de gloednieuwe Herfst/Winter 2020 collectie. Zij koos echter voor een latex catsuit in een donkerbruine tint, die ze combineerde met zwarte leren afzaklaarzen. De aankomst van de twee Kardashian-zussen zorgde voor een opmerkelijk twinning moment tijdens de Parijse modeweek.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat eraan vooraf ging

In een preview van een nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians wordt onthuld hoe Kim zich in dit nauwaansluitende pak hijst. Wat blijkt? Het proces was alles behalve glamorous en bracht een hoop pijn en zweet met zich mee, wat resulteert in hilarische beelden. In de video is te zien hoe verschillende assistenten Kim in haar latex-pak proberen te krijgen terwijl Kim het kledingstuk op zijn plek probeert te houden. 'This is f***ing Fashion Week' mompelt Kim in de video. Het Instagram-account Saint Hoax knipte en plakte wat geluiden tussen de beelden wat resulteert in een hilarische compilatie, een welkome afleiding ten tijde van social distancing.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Latex trend

Kim en Kourtneys looks zijn het bewijs van een opkomende trend voor het najaar: latex. De rubberen stof kwam niet alleen terug in de nieuwe ontwerpen van Olivier Rousteing voor Balmain, maar verscheen ook al in de collecties van Saint Laurent en Off-White. Het glanzende materiaal gaan we aankomend najaar zien in de vorm van latex jurken, leggings en zelfs schoenen. Heel comfortabel en praktisch is de stof misschien niet, maar sinds wanneer houdt dat modefans tegen? We bereiden ons daarom maar alvast voor op heel veel latex in het najaar van 2020.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl