Kate Middleton kiest voor groene lenteachtige looks in Ierse nationale kleur tijdens bezoek aan Dublin

Groen was het thema tijdens Kate Middletons eerste dag van de Ierse royal tour.

Kate Middleton gehuld in groene look tijdens bezoek aan Ierland.
Getty Images

Kate Middleton weet als geen ander hoe zich te kleden voor verschillende gelegenheden. Zo verscheen de hertogin tijdens een date-night in fonkelende hakken en koos ze tijdens een sportevenement voor een casual look met comfortabele sneakers. Nu is Kate Middleton samen met haar man prins William op staatsbezoek in Ierland, waar de hertogin opnieuw kiest voor toepasselijke looks voor de gelegenheid. Zo toont Kate haar solidariteit met het land door te verschijnen in twee lenteachtige groene looks tijdens haar eerste dag van de royal tour.

Kate Middleton in het groen in Noord-Ierland

Op drie maart startte het koninklijke Britse koppel hun drie-daagse tour door Ierland. Tijdens hun reis zullen ze steden als Dublin, County Meath, County Kildare en Galway bezoeken met als doel de sterke culturele verbindingen tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland te benadrukken en te promoten. Dit is de eerste keer dat Kate Middleton en prins William het land bezoeken.

Kate Middleton in Ierland tijdens eerste dag van de royal tour. 
Getty Images

Bij aankomst in Dublin kiest Kate voor een toepasselijke volledig groene look. Deze bestaat uit een donkergroene jas van Catherine Walker met daaronder een lichtgroene top en rok van modehuis Alessandra Rich, afkomstig uit diens Lente/Zomer 2020 collectie. Kate draagt daarbij een lichtgroene L.K. Bennett clutch in dezelfde kleur en donkergroene suède hakken van Emmy London. De hertogin kiest tevens voor een van de meest trendy haaraccessoires van het moment: de brede, fluwelen haarband. Ze maakt haar look af met fonkelende diamanten oorbellen van Asprey London.

Kate Middleton in een groene look tijdens haar eerste dag in Ierland van royal tour. 
Getty Images

Later op de dag ontmoeten William en Kate de Ierse president, Michael D. Higgins en zijn vrouw Sabina Coyne in de officiële presidentiële residentie. Daar wordt Kate's frisse groene look goed zichtbaar. De top bevat subtiele pofmouwen en schoudervullingen, en heeft een hoge kraag met ruches. De rok bevat een kleine split langs de zijkant voor een vloeiend en zwierig effect. Ook prins William maakt een knipoog naar de nationale kleur met zijn look door te kiezen voor een donkergroene stropdas met polkadots die perfect past bij de look van Middleton.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Groene fonkelende avondlook

In de avond verschijnt Kate Middleton tevens geheel toepasselijk in het groen, maar verruilt ze haar zwierige lentejurk voor een fonkelende smaragdgroene avondlook van het Britse label The Vampire's Wife. Deze jurk werd overigens eerder gedragen door de Britste prinses Beatrice, het nichtje van prins William en Harry. Het zijden ontwerp heet de Falconetti-jurk en is gewoon online verkrijgbaar.

Kate Middleton en Prins William tijdens bezoek aan Guinness in Dublin. 
Getty Images

Het koninklijk paar sluit hun eerste dag af met een bezoek aan het Guinness Storehouse. Dit is de meest populaire toeristische attractie van Ierland. Daar werd Kate en William de kunst getoond van het tappen van het perfecte Guinness bier, waarna het koppel deze uiteraard mocht proeven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Royal tour Ierland

Kate Middleton en prins William zijn van 3 t/m 5 maart aanwezig in het land voor een bezoek aan verschillende steden. Het paar zal de komende dagen mensen ontmoeten uit de sportwereld, maar ook uit zakelijke en liefdadigheidssectoren. 'Na het historische bezoek van Hare Majesteit de Koningin in 2011, zal dit bezoek zich ook focussen op de relatie tussen de twee landen, en voortbouwen op het thema van herdenking en verzoening,' stelde het Buckingham Palace in een verklaring voorafgaand aan de reis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton