Céline Dion draagt gedurfde sixties flower power look in New York

De superster serveert ons wederom een waar fashion statement.

Celine Dion in New York gehuld in een gedurfde look van Moncler x Richard Quinn.
Getty Images

Wanneer het op mode aankomt, houdt niemand meer van het maken van een fashion statement dan Céline Dion. Van haar vele high-fashion looks – die haar geheel toepasselijk de naam paradijsvogel gaven – tot haar dramatische jas met de langste sleep die je ooit zag. De superster werd dinsdag gezien in New York waar ze nonchalant de straten bewandelde in een volledige monochrome sixties flower power look waarmee ze alle ogen op zich gericht had.

Céline Dions flower power look

De 51-jarige zangeres werd gefotografeerd buiten haar hotel in New York onderweg naar de locatie van haar concert die avond in Long Island. Céline is aanwezig in de stad voor haar Courage wereldtour waarvoor ze de hele wereld overvliegt. Dion droeg een bloemenjas met matching legging afkomstig van Monclers collectie in samenwerking met ontwerper Richard Quinn. De Canadese superster draagt de jas als jurk met een opvallende marineblauwe retro bloemenprint verfraaid met witte 3D bloemdetails in het midden.

Celine Dion in New York in bloemenlook van Moncler. 
Getty Images

Ook voor de accessoires bleef Céline in hetzelfde kleurenpalet. Zo combineerde ze haar gedurfde lente-ensemble met een witte faux krokodillenleren tas van het Koreaanse label Marge Sherwood die goed matchte met haar witte coltrui en de witte hakken van Gianvito Rossi. De jaren '60 vibe werd volledig afgemaakt door de cat-eye zonnebril van het label Féroce. Céline droeg haar blonde lokken in een lage staart. Voor even werd hierdoor de indruk gewekt dat ze haar lange lokken had verruild voor een korte jaren '60 bob, maar niets is minder waar.

Een ontwerp uit de Moncler x Richard Quinn Herfst/Winter 2020 collectie.
Moncler x Richard Quinn
Imaxtree

Bekijk hier Céline's beste looks door de jaren heen:

Moncler x Richard Quinn

Céline Dion is niet iemand die een gedurfde look uit de weg gaat. Nonchalant liep de superster over de straten van de Amerikaans miljoenenstad in het modieuze ensemble van de Moncler x Richard Quinn Herfst/Winter 2020 collectie. Deze werd gemaakt voor Moncler Genius, de creatieve hub van het Italiaanse modehuis waarin verschillende ontwerpers hun visies op het modehuis presenteren in een collectie. Voor zijn collab-collectie met Moncler wilde Quinn de sci-fi mode van de jaren '60 combineren met zijn persoonlijke eigenzinnige stijl. Dat resulteerde – zo bewijst deze look van Céline Dion – in opvallende ontwerpen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl