Kate Middleton verrast in vintage Oscar de la Renta-jurk

Vraag blijft: is dit een subtiel knikje naar de wijlen prinses Di?

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Ireland - Day Two
Pool/Samir HusseinGetty Images

Vintage en de royals zijn twee woorden die niet heel vaak in dezelfde zin voorkomen. Gisteren bracht Kate Middleton daar, in ieder geval voor even, verandering in. Tijdens een receptie in Dublin verscheen de Duchess of Cambridge namelijk in vintage Oscar de la Renta, en daar werd flink over geschreven in de internationale pers.

Kate in duurzame looks

Kate laat met haar kleding vaker zien dat ze het maken duurzame keuzes belangrijk vindt. Van alle royals wordt zij het vaakst gespot in items of volledige outfits die ze al eerder in het openbaar aanhad. Zo droeg ze vorige maand nog voor een tweede keer een wit-gouden creatie van Alexander McQueen op de rode loper, en verscheen ze tijdens deze tour door Ierland in een Reiss-jas die ze al zo’n tien jaar heeft.

Dit zijn de beste stijlmomenten van Kate Middleton

Oscar de la Renta

De roze polkadot-jurk met ruches neklijn en zwarte tailleband van Oscar de la Renta maakte ze af met zwarte pumps en gouden oorringen van Accessorize. Dat het geheel nogal een eighties-princess-Di-vibe met zich meedroeg is niet te missen. Volgens sommige kenners was de jurk dan ook ook een subtiel knikje naar de wijlen prinses. Diana, die ook groot fan was van de Amerikaanse couturier, droeg in de jaren tachtig een ontwerp van Donald Campbell dat zowel qua vorm als print aan Kate’s jurk deed denken. Subtiel eerbetoon of niet, Kate Middleton mag van ons vaker vintage pronkstukken van modehuizen opduiken.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Ireland - Day Two
Pool/Samir HusseinGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton