Céline Dion heeft opnieuw alle ogen op zich gericht in gedurfde hot pink look

En verscheen niet veel later in een Carrie Bradshaw-waardige outfit.

Céline Dion in hot pink look op straat in New York.
James DevaneyGetty Images

Céline Dion stapte dit weekend in een gewaagde outfit naar buiten – zoals we dat inmiddels wel gewend zijn van het stijlicoon. De Canadese zangeres paradeerde door de straten van New York in een head-to-toe hot pink look. Terwijl de paparazzi foto's van haar maakte, poseerde de Céline als een waar catwalkmodel voor de beelden. Want als je Céline Dion heet, dan maak je van de straat je eigen catwalk.

Céline Dion in hot pink

De stijlvolle zangeres verscheen op straat in New York gekleed in een volledig knalroze outfit afkomstig uit de Herfst/Winter 2020 collectie van Peter Do. Het boodschappenlijstje voor de look is niet gering; zo droeg Céline een hot pink blouse met een blazer die de zangeres over haar schouders drapeerde, een geplooide midi-rok, een wijde pantalon en als finishing touch een bijpassende clutch. Kortom, Céline dompelde zich onder in hot pink items, wat resulteerde in een outfit die alleen de zangeres er zo chic en edgy uit kan laten zien.

Niet veel later had de zangeres alweer een outfit change ondergaan. Zo stapte ze naar buiten in een volumineuze roze bloemenrok en bijpassende witte sweater met bloemapplicaties, beide ontwerpen afkomstig uit de gloednieuwe Herfst/Winter 2020 collectie van Oscar de la Renta. Céline maakte haar look af met dijhoge witte laarzen en, voor dat extra Carrie Bradshaw-gevoel, een bos roze pioenrozen.

Céline Dion in Oscar de la Renta op straat in New York.
James DevaneyGetty Images

   Céline Dions gewaagde modestatements

   Dat Céline Dion er niet voor schrijnt een gewaagd modestatement te maken, wisten we natuurlijk al. Zo stapte de Grammy-winnaar vorige week nog naar buiten in een volledige monochrome sixties flower power look van Richard Quinn, droeg ze laatst een extreem lange, donkerblauwe jas (of moeten we zeggen: jurk?) met ceintuur van de Amerikaanse ontwerper Brandon Maxwell en verscheen de zangeres tijdens een optreden in Montréal op het podium in een zijden blouse met immense pofmouwen van Alexandre Vauthier. We kunnen er lang of kort over praten, Céline haar outfits spreken voor zich: de zangeres is het stijlicoon uit je dromen.

   Bekijk hier de meest extravagante looks van Céline Dion

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Stijl