Kate Middleton maakt kleurrijke verschijning in twee gerecyclede looks

Want inderdaad: never change a winning team.

Kate Middleton in een royal blue avondjurk bij een benefietgala op 9 maart 2020
Chris Jackson

Kate Middleton is aaneengesloten niet in één, maar twee kleurrijke looks gespot, net als schoonzus Meghan Markle. Voor haar bezoek aan de Commonwealth Day services en een liefdadigheidsgala koos ze voor rood en blauw, en oogde 's ochtends én 's avonds even elegant.

Rood bij Westminster Abbey

Kate verscheen maandag van top tot teen in rood voor een bezoek aan Westminster Abbey. Ze koos voor een donkerrode jas van Catherina Walker, die ze met kerst in 2018 eerder droeg. Ze liet verder weinig aan het toeval over, en maakte de monochrome look af met een roodgekleurde hoed van Sally Ann Provan – inclusief roos –, hakken van Gianvito Rossi in wijnkleur en een clutch en handschoenen in bordeaux. Prins Harry en Meghan Markle waren ook aanwezig bij de gebeurtenis, waarvoor Meghan een verschijning in smaragdgroen maakte.

Kate Middleton bij Commonwealth Day Service 2020 in een volledig rode look
Karwai Tang

Kate's beste stijlmomenten

De hertogin was later die dag aanwezig bij het benefietgala voor Place2Be, een organisatie die zich focust op het verbeteren van de gezondheid van kinderen. Als ambassadeur hield ze een speech in een felblauwe, lange jurk van Jenny Packham. Het ontwerp met lange mouwen en talloze steentjes droeg ze in 2016 (tevens!) al eerder, tijdens een black tie gala in India. Kate lijkt steeds meer bezig te zijn met het maken van duurzame(re) modekeuzes, want laatst verscheen ze ook al in vintage Oscar de la Renta.

Kate Middleton bij het liefdadigheidsgala voor Place2Be in een royal blue avondjurk 
Chris Jackson

Royal blue Jenny Peckham

Ze combineert de avondjurk met een clutch die minstens zo glinsterend is, en diamanten oorbellen in druppelvorm (al maken haar hakken van Jimmy Choo het pas écht af). Wie Kate's garderobe een beetje kent, weet dat de Britse Jenny Peckham één van haar favoriete ontwerpers is. Zo verfde ze haar iconische trouwjurk op speciaal verzoek turquoise, was ze eerder de leverancier van een ándere jurk in koninklijk blauw en zat Peckham achter een sprankelende avondlook in Pakistan, nog niet al te lang geleden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton