Koningin Máxima verschijnt in fleurige lente looks tijdens staatsbezoek in Indonesië

De koningin is helemaal on trend in een look van dit gewilde modehuis.

Koning Willem-Alexander en Máxima in Indonesië voor staatsbezoek.
Getty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn momenteel aanwezig in Indonesië voor een driedaags staatsbezoek. Gisteren arriveerde het koningspaar in Jakarta, waar Máxima alle hoofden deed draaien in looks van Oscar de la Renta en Natan. De avond sloot Máxima af met een zwarte, gebloemde look van Johanna Ortiz, de ontwerpster waarmee H&M onlangs een gloednieuwe designersamenwerking aanging. Ook tijdens de start van tweede dag van het staatsbezoek verscheen de koningin in een fleurige look, ditmaal van favoriet Belgisch modehuis Natan.

Máxima in Johanna Ortiz

Dinsdag was de eerste dag van het staatsbezoek aan Indonesië, waar een historisch moment plaatsvond. Zo bood koning Willem-Alexander namens de Nederlandse overheid een officieel excuses aan voor de geweldplegingen tegenover Indonesië tijdens de onafhankelijkheidsstrijd in 1945-1949. Na het leggen van kransen op de militaire begraafplaats en een bezoek aan de Indonesische premier, sloot het koppel de avond af met een bezoek aan het Erasmus Huis. Daar bezochten ze de fototentoonstelling Innovation met werk van jonge Indonesische fotografen.

Máxima in een jurk van Johanna Ortiz.
RVD

Tijdens de avond verscheen Máxima in een fleurige look van ontwerper Johanna Ortiz. Deze naam klinkt je wellicht bekend in de oren; Ortiz is de nieuwste ontwerper waarmee H&M hun exclusieve designersamenwerking aanging. Máxima verscheen dan ook in een look die sterk overeenkomt met een gloednieuwe H&M-look van de ontwerper. De koningin draagt een zijden zwarte juk met bloemenprint, afgewerkt met een veren ceintuur rondom de taille. Máxima maakte haar look af met goud-zwarte hakken van Gianvito Rossi.

Fleurige look van Natan

Vanochtend vloog het koningspaar over naar Yogyakarta, de tweede stad die zij bezoeken op het eiland Java. Daar gingen ze in gesprek ging met het Indonesische bedrijfsleven om de kansen en uitdagingen voor Nederlandse bedrijven in Indonesië te bespreken. Vervolgens werd het koppel verwelkomd door de sultan van Yogyakarta in zijn paleis.

Event, Ceremony, Rite, Temple, Formal wear, Dress, Marriage, Tradition, Wedding, Wedding dress,
RVD

Ook tijdens deze aangelegenheid draagt Máxima een fleurige look, in de vorm van een zwierige en poederroze jurk van modehuis Natan. De jurk is gemaakt uit organza en bevat een subtiel uitlopend bloemdessin. Daarbij draagt de koningin een groene riem die matcht met haar mosgroene goed. Bekijk hieronder Máxima's originele Natan-look.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Staatsbezoek Indonesië

Het staatsbezoek dat deze week plaatsvindt is het eerste officiële bezoek van de Nederlandse koning en koningin aan Indonesië. Het doel van deze reis is om de relatie tussen beide landen te versterken, zo stelt het Koninklijk Huis in een statement: 'Het staatsbezoek is een bevestiging van de brede en hechte relatie tussen beide landen en staat in het teken van toekomstige samenwerking. Er wordt onder meer aandacht besteed aan economie, natuurbehoud, cultuur en wetenschap en de vele banden die, onder meer op basis van het gedeelde verleden, bestaan tussen Indonesiërs en Nederlanders.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima