Nederlandse actrice Katja Herbers schittert in Iris van Herpen bij première 'Westworld' seizoen 3

De Nederlandse actrice gaat terug naar haar roots op de rode loper in Hollywood.

Katja Herbers in een look van Iris van Herpen tijdens de première van Westworld seizoen 3.
Getty Images

Nederlandse actrice Katja Herbers kennen we van Nederlandse films als Weg van Jou en de serie Divorce. Wat veel mensen wellicht niet weten is dat de actrice ook schittert op het witte doek in succesvolle Amerikaanse series. Zo is Herbers te zien in Amerikaanse series als Evil en de populaire HBO-serie Westworld, waar deze week de première van het derde seizoen van plaatsvond in Hollywood. Voor haar entree op de rode loper kiest de actrice voor een ontwerp van Nederlandse afkomst, in de vorm van een bijzondere look van Iris van Herpen.

Katja Herbers in Iris van Herpen

De 39-jarige actrice schittert in een ontwerp van Nederlands modehuis Iris van Herpen tijdens de première van het derde seizoen van de Amerikaanse hitserie Westworld. De Nederlandse actrice speelt al vanaf het begin in de HBO-serie, die al snel een van de meest succesvolle series van het moment werd.

Een look uit de Iris van Herpen Couture Herfst 2017 collectie. 
Iris van Herpen Couture Herfst 2017
Iris van Herpen

De actrice ging voor de lancering van het derde seizoen van Westworld gehuld in een bijzondere look die volledig tot zijn recht komt op de rode loper. Herbers droeg een bijzonder ontwerp van Nederlands modehuis Iris van Herpen, afkomstig uit de couture collectie Aeriform. De actrice had alle ogen op zich gericht in deze look, die door de combinatie van psychedelische vormen en extreem delicate materialen volledig de show steelt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Iris van Herpen couture

Iris van Herpen staat bekend als een van de meest vooruitstrevende modeontwerpers van het moment die continu de grenzen van mode opzoekt en verlegt. Haar coutureshows resulteren daardoor immer in indrukwekkende collecties, vol onverwachte vormen en silhouetten. Katja Herbers look is afkomstig uit Van Herpens Couture Herfst 2017 collectie, die ze toonde tijdens de coutureweek in Parijs. In haar collectie onderzocht Iris van Herpen het element lucht in relatie tot schaduw en licht. Een inspiratiebron was onder meer de Deense onderwaterartiest Between Music die de relatie tussen het lichaam en het element water onderzoekt in shows en exposities.

Bekijk hier de Iris van Herpen Couture Herfst 2017 show


Westworld

Westworld wordt geregisseerd door Jonathan Nolan (de broer van topregisseur Christopher Nolan) en Lisa Joy en is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1973 van Michael Crichton. De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd Western-themapark dat wordt bevolkt door levensechte robots, ook wel 'hosts' genoemd, wiens verhaallijnen worden bepaald door bezoekers van het park.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast een bijzonder verhaal en unieke set zorgen topacteurs als Anthony Hopkins, Thandie Newton, Ed Harris en Evan Rachel Wood voor het grote succes van de serie. Westwood wordt dan ook gezien als een van de beste series van het moment. Zo werd het eerste seizoen genomineerd voor maar liefst tweeëntwintig Emmy’s waarvan ze er vijf mee naar huis mochten nemen. Onlangs werd bekend gemaakt dat er een derde seizoen van de hitserie opkomst is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl