Koningin Máxima sluit staatsbezoek aan Indonesië af met eerbetoon aan Nederland

De koningin koos wederom voor een look van een van haar favorieten, het Belgische modehuis Natan.

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander tijdens staatsbezoek in Indonesië
RVD

Het staatsbezoek van het koninklijke koppel aan Indonesië is gisteren op z'n eind gekomen. Terwijl koningin Máxima en koning Willem-Alexander weer terug naar Nederland afreizen, kunnen wij nog lekker nagenieten van de stijlvolle looks van de koningin. Op de laatste dag van hun bezoek aan Indonesië, koos Máxima voor een casual en toch nog altijd chique look.

Koningin Máxima in casual look op Indonesië

Op de laatste dag van het staatsbezoek voer het royal koppel naar het eiland Samosir, midden in het Tobameer. Daar bezochten ze het Silima Lombu Eco Village: een dorp dat volledig in het teken staat van duurzaam toerisme en kleinschalige biologische landbouw. Koningin Máxima en koning Willem-Alexander kregen een rondleiding over het eiland, waarvoor de koningin voor een simpele look: beigekleurige culottes met een blouse in dezelfde kleur, die gedecoreerd was met oranje borduursels. De look is ontworpen door Belgisch modehuis Natan, een favoriet van de koningin. Om de look compleet te maken droeg Máxima oranje ballerina's en een oranje clutch. Een outfit die Hollandse trots uitstraalt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima kiest voor bloemenprints in Indonesië

Het staatsbezoek aan Indonesië van onze Nederlandse royals heeft in totaal drie dagen geduurd. Tijdens het bezoek zagen we Máxima in verschillende stijlvolle looks voorbijkomen. Bloemenprints bleken het hoofdthema voor haar outfits deze week. Op de eerste dag droeg Máxima een donkerblauwe midi-jurk van Oscar de la Renta, die ze later inruilde voor een mintgroene bloemenjurk met cape van Natan. De avond sloot Máxima af met een zwarte, gebloemde look van Johanna Ortiz. Op dag twee verscheen ze opnieuw in een fleurige look van Natan die later die dag werd ingeruild voor een polkadot jurk van het merk Zimmerman. Op de laatste dag droeg Máxima een rode, linnen jurk van bloemenprint van hetzelfde label.


Staatsbezoek Indonesië

Het staatsbezoek dat deze week plaatsvindt is het eerste officiële bezoek van de Nederlandse koning en koningin aan Indonesië. Het doel van deze reis is om de relatie tussen beide landen te versterken, zo stelt het Koninklijk Huis in een statement: 'Het staatsbezoek is een bevestiging van de brede en hechte relatie tussen beide landen en staat in het teken van toekomstige samenwerking. Er wordt onder meer aandacht besteed aan economie, natuurbehoud, cultuur en wetenschap en de vele banden die, onder meer op basis van het gedeelde verleden, bestaan tussen Indonesiërs en Nederlanders.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl