Kate Middleton steunt de Britse mode-industrie in een roze power suit

De hertogin koos voor een all-pink look naar een de Britse zorgorganisatie NHS.

Kate Middleton in een roze pak tijdens bezoek aan kinderhospies.
Max Mumby/IndigoGetty Images

Temidden van de coronacrisis dragen beroemdheden een steentje bij om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Het Britse koningshuis is daarop geen uitzondering: koningin Elizabeth uitte steun naar haar volk in een verzachtend statement en prins Harry en Meghan Markle zijn een Instagram-initiatief gestart. Ook prins William en Kate Middleton helpen mee en bezochten afgelopen week de Britse gezondheidsorganisatie NHS om daar de medewerkers een hart onder de riem te steken in deze stressvolle tijd. Dat deed Kate uiteraard in stijl, gekleed in een roze power suit.

Kate Middleton en prins William bezoeken NHS

Het royal koppel bracht een bezoek aan het Londense ambulancepersoneel in de plaats Croydon, om daar de NHS medewerkers te bedanken voor hun inzet nu de telefoons daar roodgloeiend staan. De medewerkers dealen op dit moment met vijf keer zo veel telefoontjes dan normaal door de coronacrisis. Zij zijn met hun werk een ontzettend belangrijke schakel in het team van zorgverleners – vandaar dat Kate en prins William de CEO Garrett Emmerson en zijn medewerkers een bezoek brachten.

Kate Middleton draagt roze power suit

Voor het bezoek besloot Kate Middleton een sterk statement te maken met haar look. De hertogin droeg een roze Marks & Spencer blazer met matchende broek, om zo haar steun te betuigen aan Britse high-street merken die het zwaar te verduren hebben door de coronacrisis. Ze combineerde het pak met metallic zilveren Hugo Boss-hakken, die Kate al sinds 2016 in haar bezit heeft en naar meerdere gelegenheden heeft gedragen. Opvallend is dat dit al de tweede Marks & Spencer aankoop is van de hertogin in korte tijd: in februari droeg ze een paar groen gestreepte sneakers van het Britse modelabel. Het moge duidelijk zijn dat Kate een belangrijke ambassadeur is voor de Britse mode-industrie in deze onzekere tijden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de beste stijlmomenten van Kate Middleton door de jaren heen

Prins William geeft opbeurende speech

Prins William gaf tijdens het bezoek aan de NHS een opbeurende speech aan de medewerkers van de zorgorganisatie. 'De laatste weken, en vooral de laatste dagen, zijn begrijpelijkerwijs zorgwekkend door de voortdurende verspreiding van het coronavirus,' zo sprak de hertog. 'Maar het is op dit soort momenten dat we ons realiseren hoe de NHS het allerbeste van ons land en onze samenleving vertegenwoordigt – mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en vaardigheden, die samenwerken voor het algemeen welzijn. Niet alleen reageren NHS-medewerkers en hulpverleners op de behoeften van het publiek, ze zijn daarnaast – net als de rest van ons – bezorgd over hun familie, vrienden en geliefden. Ze hebben onze steun even hard nodig als wij die van hen.'

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

VOGUE NEDERLAND

VOGUE LIVING

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton