Koningin Máxima kiest voor fleurige lentelook van upcoming modelabel tijdens thuiswerken

Deze outfit kiest de Nederlandse koningin voor haar WFH-look.

koningin máxima tijdens prinsjesdag 2019
Getty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken nog maar zeer zeldzaam een publieke verschijning voor werkafspraken. Net als de meesten van ons werken ook zij voornamelijk vanuit huis. Maandag gaf het koningspaar een inkijkje in hun dagelijkse werksituatie thuis in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Daar wordt duidelijk dat Máxima kiest voor een fleurige outfit als thuiswerk look van een van de meest populaire merken van het moment, inclusief een bijzonder accessoire.

Máxima in fleurige Rixo-look

Het koningspaar voert sinds het begin van de coronacrisis talloze telefoongesprekken en videogesprekken met (zorg)instellingen, organisaties en bedrijven, om hen in deze lastige tijd een hart onder de riem te steken. Op de nieuwe beelden, die gemaakt zijn op passende afstand, krijgen we te zien hoe het paar aan de hand van onder meer videobellen hun dagelijkse taken voortzet. Zo zien we beide royals in hun persoonlijke kantoor met tablets en AirPods aan het werk.

Zien: de beste looks van Koningin Máxima

Op de beelden wordt niet alleen een inkijkje gegeven in de werksituatie van Willem-Alexander en Máxima in tijden van social distancing, ook krijgen we een indruk van wat de koningin draagt terwijl ze thuis aan het werk is. Het valt op dat de koning een simpele polo draagt, terwijl Máxima kiest voor een comfortabele maar elegante bloemenjurk.

Druk op het pijltje rechts om Máxima aan het werk te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima kiest voor een fleurige look van het Britse modelabel Rixo. Dit is de eerste keer dat Máxima een look draagt van het trendy en geliefde label dat bekendstaat om hun lange zomerjurken en rokken met opvallende prints en kleuren. Máxima's jurk is overigens nog steeds verkrijgbaar via Rixo's website. Rixo is een van de meest toonaangevende en vintage-inspired labels van het moment en is groot favoriet bij modeliefhebbers en influencers door hun kleurrijke en vernieuwende ontwerpen.

Bijzonder accessoire

Naast Máxima's fleurige jurk is ook haar accessoire-keuze opvallend. Zo wordt de koningin gefotografeerd met een leesbril; iets waarmee ze nog nooit eerder publiekelijk werd gezien. De betreffende bril is van modehuis Tom Ford. Máxima's volledige look, inclusief de bril, wordt vooral goed zichtbaar op beelden zoals gedeeld door ModekoninginMaxima.nl. Daar valt tevens op dat de koningin knalrode oorbellen draagt die matchen met haar zomerse look.

rixo jurk
Rixo

Máxima's lentelooks

Koningin Máxima stoomt haar garderobe klaar voor de lente, zo wordt duidelijk in haar meest recente looks. Naast deze bloemenjurk van Rixo verscheen de koningin onlangs nog in een van haar meest kleurrijke outfits ooit; een okergele pantalon van Natan met een smaragdgroene blouse van het Griekse label Zeus + Dione en een opvallende gebloemde mantel van Oscar de la Renta.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima