The Nanny's Fran Drescher blikt terug op haar meest iconische looks

Van een oranje leren pak van Ralph Lauren tot vintage Moschino-looks.

Als we denken aan de grootste sitcoms van de jaren negentig komt al gauw The Nanny in ons hoofd. Actrice Fran Drescher speelde de iconische rol van Fran Fine, de kinderjuf die 'per ongeluk' terechtkwam in het huishouden van de welvarende Maxwell Sheffield. De Amerikaanse komedieserie liep van 1993 tot 1999, tevens een uitgesproken tijd in de mode. De garderobe van Fran was dan ook zeer opvallend te noemen, met gekleurde leren pakken en vintage Moschino-looks.

Fran Dreschers meest iconische modemomenten

Speciaal voor de Amerikaanse Vogue blikt Fran – die net als iedereen thuis in quarantaine zit – terug op haar bijzondere stijlmomenten, zowel in The Nanny als daarbuiten (op de rode loper bijvoorbeeld). De nu 62-jarige actrice beschrijft haar personage als een jaren negentig-versie van Mary Poppins, waarbij ze geïnspireerd werd door grootheden als Audrey Hepburn, Catherine Deneuve en Lucille Ball. Fran begint met haar meest iconische look: een fluwelen mantelpakje met faux fur details in luipaardenprint ('zeker flashy, maar niet trashy,' aldus Fran), waarna meer modemomenten volgen. Zo komt een schitterende Bob Mackie-avondjurk voorbij, evenals een oranje leren pak van Ralph Lauren, de nauwsluitende Hervé Leger-jurken die ze op de rode loper droeg en talloze vintage Moschino-looks. Bekijk Fran Dreschers meest iconische outfits in bovenstaande video, en duim samen met ons mee dat de veelbesproken reboot van The Nanny er snel gaat komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl