Koningin Máxima draagt minimalistische zwart-wit look tijdens bezoek aan mondkapjesfabriek

De Nederlandse koningin bracht het bijzondere bezoek in een look van haar favoriete modehuis.

koningin máxima tijdens de opening van het prinses maxima centrum in utrecht
Getty Images

Ondanks de huidige omstandigheden wegens de coronoacrisis, maakt de Nederlandse koninklijke familie toch met enige regelmaat publieke verschijningen. Koningin Máxima bracht dinsdagochtend een werkbezoek aan Alkmaar, waar de koningin een rondleiding kreeg in de mondkapjesfabriek AFPRO Filters. Máxima bezocht de fabriek met passende afstand én in stijl, in een zwart-witte look van haar favoriete modehuis.

Koningin Máxima bezoekt mondkapjesfabriek

Máxima was dinsdagochtend aanwezig in het noorden van ons land, in een lokale fabriek die momenteel duizenden medische mondkapjes produceert. De organisatie is gespecialiseerd in het maken van producten voor luchtfiltratie en werkt samen aan de productie met bedrijven als Auping en DSM, om zo aan de hoge vraag naar de maskers te kunnen voldoen. Sinds de aangekondigde versoepelingen van de maatregelen door de regering, is het vanaf 1 juni verplicht om op bepaalde plekken een mondkapje te dragen, zoals in het openbaar vervoer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: de beste looks van Koningin Máxima

Máxima in zwart-wit look van Natan

Koningin Máxima kreeg een rondleiding door de fabriek bij onder meer de productie- en kwaliteitsafdeling, en voerde tevens gesprekken met de CEO van het bedrijf wiens doel het is om per week één miljoen mondmaskers te produceren. Máxima maakte haar opwachting in een minimalistische en klassieke look. De koningin koos voor een zwarte culotte met daarbij een witte top met een subtiele strik rondom het middel en knoopdetails op de rug.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De look is afkomstig van Máxima's favoriete modehuis, het Belgische label Natan. De top met halflange mouwen blijkt een geliefd item te zijn van de koningin. Zo weet website Modekoninginmaxima.nl dat de koningin het item als sinds 2009 veelvuldig draagt. Máxima maakt haar look af met een paar nieuwe hakken van tevens een favoriet label, het Italiaanse Sergio Rossi – waarvan de gelijknamige iconische hoofdontwerper enkele weken geleden op 84-jarige leeftijd overleed. De zwarte lakpumps zijn afgewerkt met een transparante band, dat voor een optisch slingback effect zorgt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima