Koningin Máxima straalt in een monochroom beige look tijdens werkbezoek

De stijlvolle koningin laat met haar look zien dat eenvoud loont.

koningin máxima in portugal, 2017
Patrick van KatwijkGetty Images

Op donderdag 14 mei bezocht koningin Máxima woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten in Den Haag. Tijdens het werkbezoek informeerde de koningin naar hoe de organisatie en familieleden van de bewoners omgaan met de huidige coronamaatregelen van het RIVM. Máxima koos voor een stijlvolle, van-top-tot-teen monochroom beige look naar het bezoek.

Koningin Máxima kiest voor monochrome look

Onlangs droeg Máxima een monochroom power suit naar een werkbezoek. Voor haar bezoek aan de woonzorglocatie Drentheplantsoen koos de koningin wederom voor een monochrome beige look, ditmaal bestaande uit een mouwloze top en culotte. Beide items zijn van de Zara. Máxima maakte haar look compleet met een paar beige pumps en oorbellen én een beige clutch. Het mouwloze topje tailleerde ze met een bijpassend beige riempje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima op werkbezoek bij woonzorglocatie

Tijdens het werkbezoek ging Máxima in gesprek met familieleden en leden van de cliëntenraad van woonzorglocatie Drentheplantsoen, over hoe het contact met de cliënten momenteel plaatsvindt en wat dat voor hen betekent. Ook sprak ze over de grote impact van de coronamaatregelen voor zowel de bewoners als de begeleiders van de locatie. Later op de dag voerde Máxima een gesprek met de voorzitter van de Raad van Bestuur en de leden van de stuurgroep COVID-19 van de overkoepelende woonzorgorganisatie Middin. In dat gesprek kwamen onder andere de maatregelingen en aanpassingen om de bewoners en begeleiders te beschermen ter sprake.

De beste looks van koningin Máxima op een rij

Willem-Alexander en Máxima zetten zich in tijdens coronacrisis

Zelfs tijden de coronacrisis zitten koning Willem-Alexander en Máxima niet stil. Ze proberen nog steeds hun steentje bij te dragen in de strijd tegen het coronavirus. Dit doen ze middels telefoongesprekken en indien mogelijk werkbezoeken, waarbij ze in gesprek gaan met mensen die getroffen zijn door de pandemie. Ook spreken ze daarbij hun steun en waardering uit voor iedereen die zich inzet in de bestrijding van het virus. Zo bezocht Máxima onlangs een bloemenkwekerij, een transportbedrijf en een technologiebedrijf dat beademingsapparatuur produceert. Keer op keer in een stijlvolle look natuurlijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima