Koningin Máxima kiest voor een monochrome look met de ultieme zomerschoen tijdens bezoek aan het LUMC

Máxima verschijnt in een stijlvolle look van een Spaans high-street label.

koningin máxima in een beige look
Getty Images

Net als de rest van Nederland doet ook de koninklijke familie zoveel mogelijk aan social distancing. Zo vierde het gezin Koningsdag op afstand in hun Paleis Huis ten Bosch en vierde Máxima enkele weken later haar verjaardag thuis. Toch weerhoudt de huidige situatie koningin Máxima er niet van sommige werkbezoeken uit te voeren. Woensdag 20 mei bracht de koningin een bezoek aan het LUMC. Dat deed de koningin in stijl, in een gloednieuwe look van een populair high-street label.

Koningin Máxima bezoekt LUMC

Woensdag bracht koningin Máxima een bezoek aan het Leids Universitair Medisch Centrum, het LUMC. Dit deed Máxima in het kader van wetenschappelijk onderzoek naar vaccins en antivirale middelen, in strijd tegen de huidige coronacrisis. Naast onderzoek naar een nieuw potentieel vaccin om COVID-19 te kunnen bestrijden, wordt er in de laboratoria van het ziekenhuis tevens onderzoek gedaan naar nieuwe virusremmers om geïnfecteerde patiënten te kunnen behandelen.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Máxima's looks op Koningsdag door de jaren heen

Máxima in nieuwe Massimo Dutti look

De koningin sprak tijdens haar bezoek met medewerkers van een onderzoeksgroep die uitleg gaven over de ontwikkelingen van het onderzoek. Máxima voerde er tevens rondetafelgesprekken met verschillende partijen waaronder Nederlandse universiteiten, gezondheidsorganisaties en ziekenhuizen. Dit deed de koningin in stijl in een monochrome beige look die we nooit eerder bij haar zagen. Máxima koos voor haar bezoek voor een suède jas en beige blouse van het Spaanse high-street label Massimo Dutti.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Espadrille als de ultieme zomerschoen

Om haar look af te maken draagt ze een beige clutch van het label Sophie Habsburg. Bovendien kiest Máxima voor de ultieme zomerschoen bij haar look; de espadrille met sleehak. In de jaren '70 schreef Yves Saint Laurent geschiedenis door de eerste espadrille met sleehak te creëren, een ontwerp dat tot op de dag van vandaag een klassieker is gebleven. Sindsdien is de elegante espadrille het toonbeeld van de ideale zomerschoen, die zeker ook tijdens een zomer in zelfisolatie de moeite waard is. Zelfs als je achtertuin de enige vakantieplek is die je deze zomer bezoekt, krijg je met deze schoen een instant summer feeling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima