Bella Hadid hult zich in de gewaagde ieniemini-bikinitrend tijdens zelfisolatie

Het lijkt erop dat de less is more-mentaliteit ook zijn weg heeft gevonden binnen swimwear.

bella hadid tijdens de versace lentezomer 2020 show
Getty Images

Het is bekend dat Bella Hadid niet terugschrikt van het nemen van risico's als het aankomt op mode of beauty. Zo waagde het half-Nederlandse topmodel zich eerder aan een gedurfd DIY-kapsel en verscheen ze in een full latex-leren look. Nu waagt Bella zich aan een van de meest gewaagde trends op het gebied van swimwear die Instagram langzaan lijkt over te nemen; enter de ieniemini-bikinitrend.

Bella Hadid in mini-bikini

Sinds het uitbreken van de coronacrsis brengt Bella Hadid samen met haar zus Gigi haar quarantainetijd door op de boerderij van haar moeder Yolanda Hadid in Pennsylvania. Hoewel Bella de afgelopen periode vele kiekjes deelde van haar activiteiten in de natuur als paardrijden, tuinieren en vissen, geniet het model ook van tijd tot tijd van de zon. Sinds de temperaturen ook in de VS langzaam zijn gaan stijgen verruilt Bella haar cozy jogging pakken voor een nietsverhullende bikini. In een reeks beelden op Instagram zien we Bella gehuld in een smaragdgroene strapless bikini van het label Sommer Swim, bestaande uit een high-waisted broekje met vele dunne bandjes, en een bikini-top in de vorm van het bandana-model.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: de beste streetstyle looks van Bella Hadid op een rij

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel Bella's bikini is uitverkocht, zijn er nog talloze andere variaties van de mini-bikini van het label. Bella is groot fan van gewaagde swimwear, eerder konden we haar al spotten in een high-cut swimsuit, ofwel het hoog uitgesneden badpak, en een heuse denim bikini van Dior. Dit is niet de eerste keer dat Bella tijdens zelfisolatie verschijnt in nietsverhullende foto's. Eerder was ze de ster van Jacquemus' eerste virtuele FaceTime campagne volledig gemaakt op afstand, waar Bella verscheen in gewaagde cut-out ontwerpen van het Franse label en naakt poseerde voor de Chiquito it-bag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ieniemini-bikinitrend

Het lijkt erop dat de less is more-mentaliteit ook zijn weg heeft gevonden binnen swimwear. Naast Bella Hadid zijn er talloze andere celebs en modellen die de bikinitrend omarmen. Zo zagen we het ontwerp eerder al bij Emily Ratajkowski, die zelfs eigen varianten voor haar label Inamorata Women ontwerpt, en het item tevens combineert in stijlvolle streetwear looks. Maar ook Kendall Jenner en Kim Kardashian zijn fan van de barely-there bikini. Zo droeg Kendall een bikini van hetzelfde merk als Bella, die haar modehart veroverde. Ze plaatste onlangs een throwback van haar vakantie op Instagram en schreef erbij: 'Ik en deze bikini: een echt liefdesverhaal.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit seizoen staat dus in het teken van het vieren van je lichaam met behulp van deze nieuwe, nietsverhullende bikinitrend. Daarom selecteerden we enkele van de mooiste mini-bikini's waarmee je deze zomer er op je best uitziet én je goed voelt - ook al is dat vanuit je achtertuin, balkon of het park.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid