Koningin Máxima gaat van top tot teen in het wit tijdens werkbezoek aan vitale sectoren

Onze (mode)koningin koos voor een eenvoudige maar treffende monochrome look.

koningin máxima in december 2019
Patrick van KatwijkGetty Images

Ondanks de pandemie, hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima de afgelopen periode niet stilgezeten. Veel van hun werkbezoeken gingen gewoon door, al zij het veelal digitaal, maar waar mogelijk brachten ze een fysiek bezoek. Zo ging Máxima donderdag 4 juni langs bij een supermarkt en een afvalbedrijf in Nijmegen – een bezoek dat in het teken stond van de impact van de coronacrisis op vitale sectoren. De koningin ging tijdens dat bezoek van top tot teen in wit gehuld.

Máxima op werkbezoek aan vitale sectoren

De eerste bestemming van Máxima's werkbezoek op donderdagmiddag, was de Jumbo supermarkt in Nijmegen-Fenikshof. Daar sprak ze met vakkenvullers, kassamedewerkers en medewerkers van de versafdeling over hoe zij hun werk de afgelopen tijd hebben ervaren. Zo kwam bijvoorbeeld de hamsterwoede van Nederlanders aan bod, en werd er gesproken over nieuwe druktepieken en veranderde werkzaamheden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook deze stijlvolle looks van koningin Máxima wil je zien

Na de supermarkt reisde koningin Máxima af naar afvalbedrijf Dar in Nijmegen. Daar kreeg ze een rondleiding over de milieustraat, waarbij medewerkers vertelden over hun omgang met de verhoogde volumes afval, de werkdruk en de lange wachtrijen voor de milieustraat. Afsluitend sprak Máxima met Dar en andere vitale beroepsgroepen zoals de bedrijfsschoonmaak en de pakketbezorgers over aanpassingen in hun werk door COVID-19.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Van top tot teen in het wit

Máxima koos voor haar werkbezoeken voor een chique look: van top tot teen in wit gehuld. We zagen haar eerder in eenzelfde soort look tijdens haar bezoek aan het LUMC. De koningin droeg een witte blouse met strikkraag, die ze combineerde met een witte pantalon met ingestikte vouw. Ze maakte haar outfit compleet met een clutch van Oostenrijkse ontwerper Sophie Habsburg en een paar gouden oorbellen van Cartier. Het oplettend oog zal gezien hebben dat Máxima een ring aan haar vinger draagt met een groene, paarse en oranje steen – deze is van het Italiaanse juwelenmerk Pommelato.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima