Koningin Máxima gaat voor casual chic in look van een van haar favoriete modelabels Natan

We kunnen wel stellen dat Edouard Vermeulen, de ontwerper van modehuis Natan, een van haar favoriete ontwerpers is.

koningin maxima in 2019
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima was dinsdagmiddag 16 juni aanwezig bij de ondertekening van MuziekAkkoord Hoeksche Waard. Het akkoord is onderdeel van het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal van stichting Méér Muziek in de Klas, waar Koningin Máxima erevoorzitter van is. Máxima verscheen in een casual chic look van een van haar favorieten, het Belgische modehuis Natan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima bij ondertekening MuziekAkkoord Hoeksche Waard

In het MuziekAkkoord Hoeksche Waard is afgesproken hoe het muziekonderwijs de komende jaren in de gemeente wordt vormgegeven. Als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, was koningin Máxima aanwezig bij het ondertekenen van het akkoord, dat moet leiden tot structureel muziekonderwijs voor 7500 basisschoolleerlingen in Hoeksche Waard. Onder andere de muziekschool Codarts Rotterdam werkt daar aan mee.

Zien: De beste looks van Koningin Máxima

Acteur Buddy Vedder, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, presenteerde de muzikale bijeenkomst waarbij de ondertekening plaatsvond. Een aantal basisschoolleerlingen gaven een muzikaal optreden, zowel in real life als via een videoverbinding. Na afloop van de ondertekening sprak Máxima met het bestuur van de (muziek)scholen over de samenwerking en voortgang van muziekonderwijs.

Máxima in look van NATAN

Voor de muzikale aangelegenheid koos koningin Máxima voor een look van Edouard VermeulenC, ontwerper van Belgisch modehuis Natan. Je kunt Edouard gerust een van de koningin haar favoriete ontwerpers noemen, want we zien haar geregeld in een van zijn creaties in het openbaar verschijnen. Dit keer droeg Máxima een witte top van hem, met een gelaagde witte rechtermouw, en een blauwe pantalon. Ze maakte haar outfit compleet met een wit sjaaltje met een groen-blauwe vissenprint, een donkerblauwe clutch en hakken. Een casual look die tóch heel chic overkomt.

Shop Vogue's favoriete accessoires

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima