De Kardashian-Wests poseren in matching looks van ontwerper Mowalola Ogunlesi op nieuw familieportret

Het gezin is gekleed in stijlvolle looks van de upcoming Brits-Nigeriaanse ontwerper.

kim kardashian en kanye west bij de vanity fair oscar party 2020
©Karwai TangGetty Images

Eens in de zoveel tijd organiseren Kim Kardashian en Kanye West een uitgebreide – en tot in de puntjes verzorgde – fotosessie met hun kinderen, waarvan het resultaat uiteraard wordt gedeeld op social media. Dat moment kwam afgelopen zondag, toen Kim speciaal voor Vaderdag een nieuw familieportret postte op Instagram.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Kardashian-Wests delen nieuw familieportret

Op het nieuwe familieportret zien we Kim Kardashian en Kanye West poseren met hun vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm. Het beeld legt niet alleen een lief moment van het beroemde gezin vast, maar steunt tegelijkertijd een opkomende Londense modeontwerper. Zo zijn Kim, Kanye en hun oudste dochter North gekleed in stijlvolle én matching looks van de Brits-Nigeriaanse ontwerper Mowalola Ogunlesi, die erg goed aansluiten met de persoonlijke stijl van het koppel.

Het artikel gaat verder onder de video.

Kim Kardashian over haar beste (én slechtste) looks door de jaren heen

We zien Kim in een chocoladebruine leren jurk met cut-outs, die ze combineert met een zeegroene leren mantel met bijpassende gouden oorbellen en zonnebril. Kanye draagt op zijn beurt een shiny zwart leren pak van de Brits-Nigeriaanse ontwerper, met daaronder een contrasterend neongeel T-shirt. Ook North is te zien in een look van Ogunlesi: de zevenjarige steelt de show in een custom jurk met zwart-groene koeienprint, die perfect past bij de locatie van de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Een fijne Vaderdag voor de beste vader!,' schrijft Kim bij het portret. 'Bedankt dat je mijn leven zo leuk maakt. Je geeft onze kinderen het allerbeste leven!' Op een tweede beeld poseert Kanye met zijn eigen vader Ray en zijn zoons Saint en Psalm.

Over Mowalola Ogunlesi

Naast het feit dat de beelden een ode zijn aan Kanye's parenting skills, zetten ze ook de opkomende Mowalola Ogunlesi in de schijnwerpers. De Brits-Nigeriaanse ontwerper studeerde aan het prestigieuze Central Saint Martins in Londen, waarna ze al gauw haar eigen modelabel Mowalola startte. Ogunlesi's label is uitgegroeid tot één van de meest veelbelovende merken van het moment. Met haar kleding verbindt ze moderne, op clubs geïnspireerde stijlen met haar visie op belangrijke onderwerpen als wapengeweld en haar ervaringen als zwart persoon.

Shop Vogue's favoriete accessoires

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl