Kate Middleton omarmt de zomer in jurk van Faithfull The Brand

Pasteltinten en pofmouwen: check.

kate middleton in norfolk in kleurrijke jurk van faithfull the brand
Getty Images

Na een periode waarin vooral Zoom-looks hoogtij vierden is Kate Middleton – net als veel andere mensen – weer wat vaker in het openbaar te zien. Zo heeft ze afgelopen week een bezoek gebracht aan een kinderhospice in Norfolk, waar ze meteen in een nieuwe, pastelkleurige jurk werd gespot (die, inderdaad, op elk vlak aan de huidige trends voldoet).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate bij de Childrens Hospice Week

De hertogin van Cambridge was aanwezig in het hospice vanwege de Childrens Hospice Week, een initiatief dat door één van de organisaties waar zij beschermvrouwe van is wordt georganiseerd. Ze heeft daar de handen uit haar mouwen gestoken om families te helpen met het aanleggen van een tuin, zodat zowel kinderen als hun ouders samen extra van de zomer kunnen genieten. Ze plantte ook zonnebloemzaadjes ter nagedachtenis van de overleden 9-jarige Fraser Delf, die eerder dit jaar in één van de hospices overleed. Daarnaast ging ze zo'n uur aan de slag met onder meer lavendel en rozemarijn.

Zien: de beste stijlmomenten van Kate Middleton door de jaren heen

Jurk van Faithfull The Brand

Voor de gelegenheid droeg ze een nieuwe lange jurk van Faithfull The Brand, een favoriet label van menig celebrity en influencer. Het item bestaat uit pastelkleurige bloemen en pofmouwen en heeft een V-hals. Ze combineert het ontwerp met een paar espadrilles van Russel & Bromley en draagt haar lokken ditmaal niet in díe fameuze Kate-krul, maar in een steil model. Haar minimalistische oorbellen – gouden ringen – maken het vrolijke geheel af. De look past in ieder geval perfect in de rest van Kate's garderobe, die al maar kleurrijker lijkt te worden. Zo maakte ze haar Zoom-debuut in een mosterdgele sweater van Zara en feliciteerde ze een pas bevallen moeder in een bloemenjurk van Boden. Zomergevoelens pur sang, hoor.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton