Bella Hadid zet de 90's trend voort tijdens lockdown in New York

Het half-Nederlandse supermodel verschijnt in een van haar meest opvallende looks tijdens quarantaine tot nu toe.

bella hadid in new york city
GothamGetty Images

Bella Hadid staat bekend om haar old school maar immer stijlvolle nineties-geïnspireerde looks; van full denim outfits en halter-tops tot het terugbrengen van de french manicure en de Matrix-look. Waar het model haar quarantainetijd doorbracht in de boerderij van haar moeder Yolanda Hadid, is Bella ondertussen weer teruggekeerd naar New York. Hoewel de lockdown nog geldt, weerhoudt dat Bella er niet van haar geliefde nineties-stijl voort te zetten. Tijdens haar eerste verschijning in The Big Apple werd wederom duidelijk waarom Bella de queen is van nineties-stijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadid in 90's look in New York

Afgelopen weekend keerde Bella terug naar New York, waar ze de straten van de stad bewandelde in een stijlvolle nineties look. Inclusief mondkapje van het label Chrome Hearts, werd Bella gespot in een witte crop-top met een off-shoulder detail, gecombineerd met een baggy broek, de gewilde oranje Bushwick Birkin-tas van het New Yorkse label Telfar en lichtblauwe Converse All Stars. Bella maakte haar look volledig nineties-proof door haar haar op een messy manier op te steken met een haarklem, en haar look af te maken met een cat-eye zonnebril van Dmy By Dmy, gouden kettingen en grote gouden hoops van het label Luv Aj.

bella hadid in new york
GothamGetty Images

Het was vooral Bella's broek die de aandacht trok. Het ontwerp is bedrukt met een Playboy cover uit 1970 met Debbie Ellison als covermodel, die als print van het ontwerp diende. De broek is afkomstig uit een limited edition herfst/winter collectie van het Deense merk Soulland die werd gecreëerd in samenwerking met Playboy in 2019. Zowat alle ontwerpen van Bella's look zijn opvallende items die begeerd worden door menig modeliefhebber. Zo is werd de Telfar-tas bestempeld als dé nieuwe it-bag van de huidige generatie, die momenteel overal is uitverkocht. Hetzelfde geldt voor Bella's opvallende broek uit de limited-edition collectie, waar je overigens wel nog een shirt met dezelfde print kunt vinden.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: de beste streetstyle looks van Bella Hadid op een rij

Bella Hadids quarantaine nineties-stijl

Voordat Bella terugkeerde naar NYC, bracht ze de grootste tijd van de hevige lockdown door op de boerderij van haar moeder Yolanda Hadid in Pennsylvania samen met haar zus Gigi - die overigens in verwachting is van haar eerste kindje met Zayn Malik. Ook daar serveerde Bella meermaals gloednieuwe looks via haar Instagram-account, van een ultieme zomerjurk en de gewaagde ieniemini-bikinitrend tot een heuse make-over door middel van een van de meest riskante DIY-kapsels.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid