Koningin Máxima kiest voor pretty in pink bij uitreiking Appeltjes van Oranje 2020

Een druilerige zomerdag? Niet als het aan Máxima ligt.

koningin máxima bij appeltjes van oranje 2020 uitreiking
SOPA ImagesGetty Images

Als er iemand weet hoe ze stijlvol de zomer (ook al zien we nu slechts regen) moet doorkomen, dan is het koningin Máxima wel. De term summer chic is wel aan haar besteed, iets wat haar meest recente looks bewijzen. Op donderdag 9 juli was het wederom raak: Máxima ging van top tot teen pretty in pink en droeg een zomers roze pak tijdens de uitreiking van Appeltjes van Oranje 2020.

Koningin Máxima draagt roze pak

Máxima reisde af naar Hilversum, waar ze haar opwachting maakte in een kleurrijke, zomerse ton-sur-ton look. De koningin was gehuld in een tweedelig roze pak van haar favoriete modehuis, uit de ready-to-wear collectie van het Belgische Natan. De look bestond uit een wijde blouse met driekwart mouw en een geklede tailored pantalon in dezelfde kleur van fijne crêpestof.

Bekijk Máxima's meest stijlvolle looks door de jaren heen

Om haar compleet roze look af te maken, koos Máxima voor matching accessoires. Zo droeg de koningin een taupe clutch, lichtroze suède hakken, een parelketting met een koraalkleurige bloem én bijpassende bloemoorbellen. Al met al zette de koningin een stralende zomerse look neer, waarmee ze zelfs de meest druilerige dag van de zomer wist op te vrolijken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
koningin máxima in roze pak van natan
SOPA ImagesGetty Images

Appeltjes van Oranje 2020

Op donderdag 9 juli werden de winnaars van de Appeltjes van Oranje van het Oranje Fonds bekendgemaakt, prijzen die uitgereikt worden aan initiatieven die een buitengewone prestatie hebben neergezet. De ceremonie vond online plaats, omdat wegens het coronavirus de traditionele uitreiking op Paleis Noordeinde niet kon doorgaan. Vanuit een studio in Hilversum reikte Máxima samen met Dick Beschop, voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds, en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters de prijzen uit.

Shop Vogue's fashion favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima