Wees snel: de summer sale van juwelier Schaap & Citroen is gestart

Tot 31 augustus krijg je 25% korting bij aankoop van Schaap & Citroen sieraden.

schaap  citroen jewellery summer sale
Schaap & Citroen

De zomer kan van lange duur zijn als je niet op vakantie gaat en je doorwerkt terwijl je vrienden op het strand vertoeven. Na maanden van lockdown heb je wellicht een spaarcentje opgebouwd en wat financiële ruimte voor de aankoop van een mooi sieraad (of twee). Kortom: tijd voor een investering in jezelf.

In tegenstelling tot een roadtrip door Europa of een verre reis, gaat een prachtig sieraad een heel leven mee, en kan – mits van hoge kwaliteit - zelfs worden doorgegeven aan een volgende generatie. Word je al enthousiast? Dan hebben we goed nieuws, want het Amsterdamse juweliershuis Schaap & Citroen startte op 1 juli hun Jewellery Summer Sale, waarbij je 25% korting ontvangt bij aankoop Schaap & Citroen sieraden.

Jewellery Summer Sale

Met een aanbod van maar liefst 926 items in de summer sale, kun je bij high-end juwelier Schaap & Citroen terecht voor de meest klassieke, moderne en stijlvolle sieraden. Gun jezelf de ultieme zomerherinnering door te kiezen voor een nieuwe ring, armband, ketting, of een paar chique oorhangers. Een mooi exemplaar van Schaap & Citroen is al van jou vanaf 225 euro.

Over Schaap en Citroen

Schaap & Citroen is met zestien juweliershuizen een gerenommeerd adres in Nederland. Sinds 1888 is dit de juiste plek om de mooiste sieraden, diamanten en horloges te bemachtigen. Het familiebedrijf vind je niet alleen in onze hoofdstad maar ook in steden als Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Bezoek de voor jou dichtstbijzijnde vestiging of bekijk de Jewellery Summer Sale hier.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl