Bella Hadid gaat voor extreme crop top gepaard met een low-rise pantalon

Wederom een eye-catching look voor het topmodel.

bella hadid extreme crop top en low rise pantalon in new york city
Getty Images

Bella Hadid wist de aandacht wederom volledig op zich te vestigen in de straten van New York met een eye-catching look. Het topmodel stapte daar naar buiten in een extreme crop top, die ze combineerde met low-rise pantalon waardoor ze een maximale middenrif reveal had.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadid rockt extreme crop top

Goed, we zijn natuurlijk inmiddels gewend dat de looks van Bella Hadid ons zo nu en dan even versteld doen staan – in de meest positieve zin van het woord. Met deze nieuwe street style look van het topmodel weet ze ons wéér helemaal in te pakken. Bella stapte naar buiten in een crèmekleurige polo, die eigenlijk meer weg heeft van een bh dan van een shirt. Daarbij droeg ze een wijde low-rise broek, in legergroen, die ze naar beneden getrokken had tot haar heupen. Door die combinatie had Bella een ultiem middenrif-moment; een look die we inmiddels gewend van haar zijn en waar we gek op zijn.

Zien: De beste streetstyle looks van Bella Hadid op een rij

Chrome Hearts tote bag

Bella combineerde haar look met een paar glimmende zwarte schoenen én een luipaardprint en limoengroene tas van het label Chrome Hearts. Het sieraden en accessoires merk is geen onbekende voor Bella; onlangs bracht ze nog een exclusieve samenwerking met het label naar buiten. Die bestond uit een capsule collectie van zonnebrillen, helemaal à la Bella.

Jaren negentig looks

De look van Bella is wederom een knipoog naar de jaren negentig, een tijd waaruit het half-Nederlandse model maar al te graag inspiratie ontleent voor haar stijl. Zo verscheen ze onlangs nog tijdens de lockdowndie ze doorgracht samen met Gigi op de ranch van hun moeder Yolanda – in een soortgelijke look , waarbij ze een opvallende broek droeg met een print van een Playboy nummer uit 1970.

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid