Bella Hadid bewijst dat de kit-flop trend ook deze zomer je favoriete schoenontwerp wordt

De hybride tussen de kitten heel en de teenslipper maakt opnieuw een comeback.

bella hadid new york city juli 2020
GothamGetty Images

Afgelopen zomer ontwikkelden zich een aantal nieuwe trends, waarbij één schoenontwerp in het bijzonder opviel en vervolgens volledig viral ging; de kit-flop. De hybride tussen een kitten heel en teenslipper veroverde het straatbeeld en werd gedragen door menig stijlvolle streetstyle-ster. Nu bewijst Bella Hadid dat de trend ook deze zomer een comeback maakt, en toont met haar nieuwste look dat het ook deze zomer je favoriete sandaal wordt.

Bella Hadid in de kit-flop sandaal

De hevige lockdown in de Verenigde Staten is momenteel aan het afzwakken, waardoor het leven op straat weer langzaam teruggekeerd. Zo ook topmodel Bella Hadid die sinds de maatregelingen rondom de coronacrisis zijn versoepeld weer is teruggekeerd naar haar woonplek in New York, nadat ze haar quarantaine-tijd had doorgebracht op de boerderij van haar moeder Yolanda Hadid. Het model serveert sindsdien stijlvolle look na look, van überhoge croptops tot stijlvolle 90's-geïnspireerde outfits.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: de beste streetstyle looks van Bella Hadid op een rij

Hoewel het model deze keer gewoon onderweg was om een aantal boodschappen te doen, verscheen Bella in een on trend-look waarbij vooral haar schoenkeuze in het oog viel. In combinatie met een oversized mom-jeans en een opengeknoopte blouse, bracht het model haar look naar een hoger niveau met een paar nudekleurige kit-flops. Hoewel de term je misschien niet bekend in de oren klinkt, zullen velen de schoen herkennen als een nostalgisch herinnering aan zomers uit de vroege zeroes. De schoenen van Bella zijn afkomstig van het New Yorkse label Alexander Wang, en bewijzen dat de schoentrend ook anno 2020 hoogtij viert.

bella hadid in new york city
GothamGetty Images

In haar specifieke ontwerp weet Bella dan ook meerdere trends ineen te vatten; naast de kit-flop bevat het item een vierkante neus - dé schoenvorm van het moment - én is de schoen afgewerkt in een beige kleur, een tint die samen met grijs- en wittinten menig stijlvolle garderobe lijkt de domineren. Bovendien was het logo op de sandaal afgewerkt met fonkelende embellishments, waardoor het item rechtstreeks uit de zeroes lijkt te komen. Bella maakte haar look af met een luipaardprint tas van Chrome Hearts en haar kenmerkende gouden hoops, terwijl haar haar was opgestoken in een messy bun met een trendy nineties haarklip.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kit-flop trend

Vorige zomer maakte de kit-flop haar eerste stijlvolle comeback op de catwalks van modehuizen als Balenciaga en Simon Miller, waarna het ontwerp al snel gedragen werd door de meest stijlvolle verschijningen. Hoewel de schoen in de daaropvolgende herfst- en wintermaanden even van het straatbeeld verdween, maakt het item deze zomer opnieuw een comeback. De combinatie van de beroemde kitten heel en flip-flops verschijnt ook deze zomer in minimalistische kleuren in combinatie met geometrische maar subtiele hakvormen vol comfort. De stijlvolle upgrade van de teenslipper blijkt dus ook deze zomer een van de meest gewilde schoenontwerpen te zijn.

Shop Vogue's Favoriete Kit-Flops

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid