Kate Middleton stapt naar buiten met een royalty-waardig gezichtsmasker

De hertogin laat zien dat een gezichtsmaskers óók fashionable kan zijn.

kate middleton bezoekt baby basics uk in sheffield met bloemenprint gezichtsmasker
Chris JacksonGetty Images

Op dit moment is het belangrijk dat beroemdheden het goede voorbeeld geven en in het openbaar verschijnen met een gezichtsmasker. Dat geldt natuurlijk ook voor de Britse royals. Kate Middleton liet met een royalty-waardig gezichtsmasker zien dat je aan de veiligheidsmaatregelen houden zelfs fashionable kan zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton kiest voor bloemenprint gezichtsmasker

De hertogin van Cambridge bracht een bezoek aan het Baby Basics UK in Sheffield – en diende zich daarvoor natuurlijk wel aan de coronamaatregelen te houden. Daarom verscheen ze daar met een katoenen gezichtsmasker met een micro-bloemenprint van het Londense kinderlabel Amaia. Het maskertje paste perfect bij de lange witte blousejurk die Kate droeg van het merk Suzannah, waarin we de hertogin vorig jaar op Wimbeldon zagen. Om haar look compleet te maken droeg ze Tabitha Simmons Dela hakken.

Zien: De beste stijlmomenten van Kate Middleton door de jaren heen

Baby Basics UK

Kate Middleton was aanwezig bij Baby Basics UK in Sheffield om kwetsbare families in het Verenigd Koninkrijk te helpen. Daarvoor bracht de hertogin van Cambridge negentien Britse merken bij elkaar om maar liefst meer dan tienduizend nieuwe items te schenken aan meer dan veertig babybanken in het Verenigd Koninkrijk. Kate was aanwezig om te helpen met het uitpakken van donaties aan Baby Basics, waarna ze met ouders sprak over hoe babybanken hen onschatbare steun hebben gegeven wanneer ze die het meest nodig hadden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate's stijlmomenten

Dat Kate fan is van bloemenprints wisten we natuurlijk al. Onlangs nog stapte ze naar buiten in een bloemenprint jurk van Faithful The Brand. Maar ook de polkadot is een van de favoriete prints van de hertogin. Benieuwd naar meer modekeuzes van Kate? Wij zetten de beste stijlmomenten van haar voor je op een rijtje.

Shop Vogue's modefavorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus