Koningin Máxima kiest opnieuw voor een van haar favoriete looks van Natan

Het Belgische modehuis blijkt nog steeds favoriet bij onze koningin.

koningin máxima in natan
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima geeft het goede voorbeeld en laat zien dat als je in een goed item investeert, je het keer op keer kunt dragen – zélfs als je de (mode)koningin van Nederland bent. Voor een bijzonder werkbezoek koos ze namelijk opnieuw voor een van haar favoriete looks van Belgisch modehuis Natan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima bij landelijke MuziekTafeldag

Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, en was om die reden aanwezig bij de MuziekTafeldag op 9 september. Gedurende die dag werd er onder mee gesproken over hoe leraren de middelen kunnen krijgen om muziekles te geven, en wat er nodig is qua financiële steun om het muziekonderwijs structureel te verbeteren. De bijeenkomst vond plaats in de Theaterhangaar in Katwijk, waar verschillende regionale vertegenwoordigers samen kwamen.

Zien: De beste looks van koningin Máxima

Máxima kiest opnieuw voor look van Natan

Voor de bijzondere aangelegenheid koos Máxima voor een look die we al eerder bij haar hebben gezien. Namelijk een gebloemde midi-jurk van Belgisch modehuis Natan. Zo debuteerde ze het ontwerp in 2013 tijdens eens meeting bij de Verenigde Naties, en zagen we haar opnieuw in de jurk in 2015 en 2017. Onze (mode)koningin laat zien dat een goed design tijdloos is – wat je dan ook meteen zelf zult erkennen als je de witte midi-jurk met blauwe bloemenprint ziet. Máxima maakte de look compleet met schelpenoorbellen van Prada en een paar zwarte pumps, én een beige cardigan tegen de kou.

koningin maxima in natan
Patrick van KatwijkGetty Images

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima